Managed Wireless Enterprise

Een enterprise-omgeving vraagt om enterprise-oplossingen en enterprise-management. Vaak zien we dat organisaties wel het geld uitgeven voor een Enterprise-oplossing, maar daarna weinig tijd en/of geld meer beschikbaar hebben om het management uit te voeren. Maar met je wireless netwerk kan je wel de mogelijkheid creëren om toegang te krijgen tot systemen waar je geen toegang toe zou mogen hebben. Leuk om dan veel geld te besteden aan dure firewalls en andere beveiligingsoplossingen, maar als je vervolgens de achterdeur wagenwijd openzet, laat je alsnog iedereen binnen zonder dat je hier erg in hebt.

Het advies is dus om in een Enterprise-omgeving de switches en wireless infrastructuren op elkaar af te stemmen. Onze Enterprise Wireless-oplossingen en onze Enterprise Switching kunnen wij vanuit dezelfde managementomgeving voor iedere organisatie beheren. Daarbij krijg je als organisatie weer controle over alle netwerkapparatuur in je ICT-omgeving.

 

Komst van IoT (Internet of Things)

De opkomst van IoT-apparatuur neemt de komende jaren een behoorlijke vlucht. Of het nu om domotica gaat in de zorg, of Industrie 4.0, waar machines in de maakindustrie onderling en via internet communiceren – je kunt het zo gek niet bedenken. Maar hoe zorg je ervoor dat je hier controle over houdt? Hoe blijft apparatuur die verbonden is met het internet veilig? Met een goed ontwerp van je ICT-infrastructuur zorgen wij voor de segmentering van je netwerk en de beveiliging van datastromen in je ICT-omgeving. Houd grip over je apparatuur en over je data!

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

 

Copyright © 2020 - 2021​​​​​​SitemapCookieverklaringPrivacyverklaringAlgemene voorwaarden