Brinks Components

Brinks Components

2 november 2022

Tijdens de inventarisatie is goed nagedacht over de call-flow, waardoor het geheel nu heel soepeltjes verloopt. Onze medewerkers hebben veel baat bij het nieuwe systeem en veel meer direct contact met de klant.

“De mobiele telefonie maakt nu een onlosmakelijk onderdeel uit van de totale telefonie omgeving.”

Het bedrijf

Brinks Components is gespecialiseerd in de productie van ventielblokken (onderdelen voor de automotive-branche) voor hydraulische toepassingen. Wij zijn een dynamisch en modern bedrijf en willen met de inzet van efficiënte productiemethodieken, hoogwaardige techniek en een enthousiaste groep mensen essentiële waarde toevoegen aan de producten van hun klanten. Brinks wil haar klanten een totaal oplossing aanbieden en daarmee essentiële waarde toevoegen in de keten. Wij kunnen onderdelen leveren die direct geschikt zijn voor assemblage zonder aanvullende uitbesteding/reiniging.

Hiervoor beschikken we intern over uiteenlopende productieprocessen (verspanende bewerkingen, ontbramen en reinigen). Daarnaast kunnen we meerwaarde creëren door onze kennis en ideeën op het gebied van productie technologie en materialen, die ze graag met onze klanten delen.

Brinks Components

De contactpersoon

Richard Beltman is Plant Manager bij Brinks Components.

‘Ik ben in 2019 begonnen als Manufacturing Engineer, daarna in 2021 doorgegroeid binnen het bedrijf als Productieleider en na de fusie van vorig jaar heb ik de functie als Plant Manager met beide handen aangepakt om Brinks Components te sturen.’

Richard Beltman

Hoe zijn jullie bij Solid Partners gekomen?

De ICT werd vóór de fusie al beheerd en onderhouden via Solid Partners. Het project Telefonie is sinds vorig jaar door Patrick en mij samen in gang gezet.

Van belang voor het bedrijf

Brinks Components had een aantal wensen qua bereikbaarheid, flexibiliteit en beheer. Het moest ook zo compact mogelijk zijn, geen lange menu’s, direct contact met de klant is voor ons van essentieel belang. Ook rechtstreekse nummers worden onderling veel gebruikt.

Het doel

Wij hadden op dat moment een bestaande Telecom oplossing, welke niet voor iedereen meer werkbaar was en niet efficiënt genoeg werkte. Met deze wetenschap heeft Patrick de Telecom-omgeving voor ons goed in kaart gebracht en geïnventariseerd, met als doel hoe wij onze Telecom beter konden stroomlijnen.

Brinks Components
“Onze medewerkers hebben veel baat bij het nieuwe systeem en veel meer direct contact met de klant.”

Adoptie

Solid Partners trainde de medewerkers van Brinks Components in het gebruik van het nieuwe systeem. Zo kon iedereen er na de implementatie van het telecomproject onmiddellijk mee werken. Deze aanpak scheelt enorm veel tijd en frustratie.

Patrick Smit en Richard Beltman

Resultaat

De nieuwe telecomoplossing is sinds augustus 2022 in gebruik bij Brinks Components. Medewerkers zijn er blij mee. Het platform is eenvoudig te bedienen. Computer, telefoon en draadloze headset zijn met elkaar verbonden.

Tijdens de inventarisatie is goed nagedacht over de call-flow, waardoor het geheel nu heel soepel verloopt.

Solid Partners beheert de licenties en houdt het overzicht. Daarnaast bewaakt Solid Partners de veiligheid van de geleverde oplossingen. “Wij zijn ons bewust van de gevaren van buitenaf en willen dit graag gemonitord hebben en houden. Daarom hebben we het onderdeel security ook bij Solid Partners neergelegd.”

× Hoe kunnen wij jou helpen?