Voor iedere ondernemer in het MKB in de zakelijke markt gaat het dagelijks om zaken als, klanttevredenheid, rendement van je organisatie (productiviteit) en kostenbeheersing.

Wanneer een project volledig is uitgerold en wordt opgeleverd bij de klant, gaan we er vaak naar toe om het officieel te maken. Dit doen we gepaard met een interview en een after-sales gesprek. Deze wordt dan toegevoegd aan onze cases.

Hieronder ziet u enkele cases, welke wij in de afgelopen periode hebben afgerond.

Case: Brinks Components

Richard Beltman

Tijdens de inventarisatie is goed nagedacht over de call-flow, waardoor het geheel nu heel soepeltjes verloopt. Onze medewerkers hebben veel baat bij het nieuwe systeem en veel meer direct contact met de klant.

Brinks Components

Case: RM Sanitair

Ivo Kremer

RM Sanitair is distributeur van Easy Drain en leverancier van badkamer meubelen onder het label Looox. Door de jarenlange ervaring in Sanitair en een eigen inslag als het gaat om noviteiten en trends ontwikkelt RM Sanitair onder het merk Looox eigen oplossingen en maatwerk oplossingen. ICT wordt hierbij steeds belangrijker, of het nu gaat om de just-in-time leveringen, of als het gaat om het ontwerpen van een maatwerk meubel online, die direct na akkoord in productie kan worden genomen in de eigen productie locatie in Deventer.

RM Sanitair

Case: Infense Advocaten

Wendy Veurtjes

Infense Advocaten heeft als onderdeel van haar visie: “Een goede advocaat heeft oog voor de verschillende aspecten van een zaak”. Daarmee wordt een optimaal resultaat bereikt.

Infense Advocaten 400

Case: PS Koeltechniek

Hans van Zuidam

Dagelijks verzorgt PS Koeltechniek de uitlevering en inrichting van nieuwe Koelinstallaties en klimaatbeheersing. Zowel voor de levering als voor de Service afhandeling is ICT voor ons van cruciaal belang om onze klanten van dienst te zijn. Wij vertrouwen daarbij op de Private Cloud omgeving van Solid Partners, waar onze applicatie Syntess wordt gehost en deze toegankelijk is via onze Werkplek Online omgeving.

PS Koeltechniek

Case: Van Weeghel Doppenberg Kamps Notarissen

Mary Ann Schoppema

Om onze klanten op tijd te voorzien van een goede actie, zijn wij als notaris aangewezen op onze ICT diensten. Wij zijn blij dat wij dit uitbesteed hebben aan Solid Partners!

Van Weeghel Doppenberg Kamps Notarissen

Case: Go Ahead Eagles

Ron Jansen

Als Betaald Voetbal organisatie gaat het om het resultaat op het veld. Dit resultaat wordt behaald als alle schakels kloppen, ook je ICT.

Go Ahead Eagles

Case: Nicovij

Marcel Wijnbergen

Nicovij biedt als inkooporganisatie van ijzerwaren, gereedschappen en machines een stevige basis aan haar leden. Dit gebeurt enerzijds met een breed assortiment producten tegen zeer scherpe prijzen. Anderzijds door bedrijfsmatige ondersteuning op het gebied van onder meer marketing, automatisering en waar nodig advies in de bedrijfsvoering. Een goede ICT partner als Solid Partners is hierbij van essentieel belang.

Nicovij

Case: State of Football

Michael Schotman

Solid Partners verzorgt naast de Werkplek Online omgeving ook de lokale werkplekken (Windows en macOS), de internetverbinding en de infrastructuur op locatie (bedraad en draadloos). Bovendien zorgt Solid Partners voor het beheer, beveiliging en onderhoud van de complete ICT omgeving waardoor State of Football zich hier geen zorgen over hoeft te maken.

State of Football
× Hoe kunnen wij jou helpen?