Business Partner van Xelion

Voor al je telecom, ICT en security

 

Xelion

Zakelijke telefonie is de levensader van elk communicerend bedrijf. Xelion is in de wereld van VoIP telefonie dé hosted telefonieoplossing uit de cloud. Met VoIP Zakelijk van Xelion hebben bedrijven hun bedrijfscommunicatie optimaal op orde. Een optimaal bereikbare organisatie met medewerkers die altijd en overal met VoIP kunnen bellen. Zowel met de vaste telefoon, PC, laptop als met de smartphone.

De hosted telefonieoplossing van Xelion uit de cloud maakt klantcontact zoveel makkelijker en beter dan in de oude situatie met een vaste telefooncentrale. Dankzij de ontwikkeling van softwaretechnologie is het mogelijk om voor een vaste aantrekkelijke prijs per maand een zeer rijk pallet aan mogelijkheden te bieden. Daarom biedt Xelion VoIP zakelijk aan, voor betere prestaties en efficiëntere communicatie.

Alle functionaliteiten zoals doorverbinden, belgroepen, wachtrijen, meldteksten, wachtmuziek, huntgroepen, rapportages en nog veel meer zitten standaard in het pakket zonder extra te hoeven betalen. Bovendien is vrijwel alles eenvoudig door de eigen medewerkers in te richten en dagelijks aan te passen. Xelion maakt dat zakelijke telefonie en VoIP zakelijk bellen een veel rijkere ervaring wordt waarvan klanten en medewerkers elke dag het plezier en gebruikersgemak zullen ervaren.

Eindgebruikers trainingen

Ga jij binnenkort over op Xelion?

Bij Solid Partners bieden we niet alleen een geavanceerd communicatieplatform van Xelion, maar ook op maat gemaakte trainingen op zowel technisch als commercieel vlak. We weten als geen ander dat een tevreden klant begint bij een goede start en met een Xelion trainer kunnen wij juist dat extra stukje meerwaarde bieden.

De ervaren trainers staan klaar om je te ondersteunen bij het optimaal uitrollen en onboarden van jouw Xelion omgeving. De trainers van Xellion zorgen ervoor dat je vanaf het begin volledig succesvol kan werken met Xelion.

Wij verkopen aan bijna elke opdracht een Xelion training mee. Gebruikers worden kundig en goed wegwijs gemaakt en je hebt achteraf veel minder vragen!

 

Patrick Smit – Solid Partners

WERKWIJZE

Bij onze eindgebruikerstrainingen gaan we verder dan alleen het uitleggen van de basisfuncties. We delen ook waardevolle tips en tricks waarmee je het maximale uit de omgeving kan halen. Ons doel is om ervoor te zorgen dat je niet alleen vertrouwd raakt met het systeem, maar ook efficient en effectief gebruik kan maken van alle mogelijkheden.

Liever een beheerderstraining? Ook die kunnen wij op locatie verzorgen. Een Xelion engineer legt de beheerder de basis uit, maar alleen datgene wat hij moet weten.

Neem contact met ons op en ontdek hoe de Xelion trainers van toegevoegde waarde kunnen zijn.

 

Een training duurt bij ons een dagdeel – zo zorgen wij ervoor dat jouw medewerkers de juiste aandacht krijgen!

 

We trainen de medewerkers alleen op het gebruik van Xelion applicaties. Door het grote aantal verschillende vaste toesteltypes kunnen we daar geen goede training over geven.

KOSTEN:

€ 495,- per dagdeel

incl. voorrijkosten/excl. BTW

Spammers & phishing
× Hoe kunnen wij jou helpen?