Als ondernemer wil je bezig zijn met je business. Maar ICT is een belangrijk middel om je organisatiedoelstellingen te behalen. Maar hoe zet je ICT nu in op de juiste manier?

Solid Partners beschikt over Business Consultants die je kunnen bijstaan om je organisatie doelstellingen te vertalen in een ICT strategie. Door je processen in kaart te brengen ben je in staat om een goede applicatielandschap samen te stellen. Medewerkers die efficiënt kunnen werken zorgen voor een hogere klanttevredenheid.

Hoe efficiënt is jouw organisatie ingericht?

Nodig onze business consultant eens uit voor een bak koffie? Tijdens een eerste gesprek zien wij vaak al de mogelijkheden, die er zijn om jouw organisatie beter te laten renderen met goede ICT oplossingen.

Software Consultancy

Onze Software Consultants leveren een bijdrage aan de juiste keuze qua applicaties. Maar ook bij een bestaand applicatie en informatie landschap zorgen wij dat processen en systemen efficiënt worden afgestemd op elkaar. Wij stellen een onderzoek in waar wij systemen kunnen integreren, zodat je op 1 plek je gegevens bij kunt houden.

IT Security

Een veilige werkomgeving is de basis voor een goede onderneming. Risico’s sluit je bij voorkeur uit. Ondanks dat 100% veiligheid niet bestaat, kun je wel je uiterste best doen om te zorgen dat je alle maatregelen op orde hebt. Solid Partners kan je helpen bij het opstellen van je IT Security advies, zodat je naast je maatregelen ook je processen rondom IT beveiliging op orde brengt.

ICT richting bepalen

Als ondernemer wil je in deze tijden maximaal wendbaar zijn met je organisatie. Maar hoe wendbaar is je ICT omgeving? Samen brengen wij je huidige ICT omgeving in kaart om aan de hand daarvan een plan op te stellen. Een plan om je ICT wendbaar te maken, zodat deze flexibel kan meebewegen met de grillen van de markt en de veranderingen van je organisatie. Wij helpen je om hierin de juiste keuzes te maken op gebied van je ICT inrichting.

Stuurinformatie met Power BI

De meeste ondernemers zijn in deze tijden op zoek naar de juiste stuurinformatie. Je verwerkt dagelijks veel informatie in diverse systemen. Maar hoe zorg je voor de juiste stuurinformatie.

Met onze Datawarehouse oplossing in combinatie met Power BI, zorgen wij dat de informatie uit de diverse systemen, samen komen in de rapportages van je organisatie. Deze helpen om je gestelde doelen (KPI’s) te behalen.

Hoe kunnen wij jou helpen je organisatie beter te laten renderen?

Of het nu gaat om een veilige ICT omgeving voor je organisatie of voor je medewerkers. Of dat het nu gaat om software beter op elkaar te laten afstemmen met goede integratie services. De Business Consultants van Solid Partners helpen je organisatie graag in de juiste richting. Met de ICT dienstverlening van Solid Partners ben je hier aan het juiste adres.

LinkedIN Banner Consultancy web

We do IT for you!

Case: Notaris Werkplek 365

Van Weeghel Doppenberg Kamps Notarissen

Om onze klanten op tijd te voorzien van een goede actie, zijn wij als notaris aangewezen op onze ICT diensten. Wij zijn blij dat wij dit uitbesteed hebben aan Solid Partners!

× Hoe kunnen wij jou helpen?