Als (regionale IT Deventer) ondernemer in het MKB ben je bezig met klanttevredenheid, rendement en kostenbeheersing. Hoe houd je grip op al die factoren? En hoe werk je zo efficiënt mogelijk?

Met de oplossingen van Solid Partners! Van klantportaal tot hardware, van IT tot telecom. Wij zorgen ervoor dat je ICT vlekkeloos draait, zodat jij je kunt richten op je business.

De beste ICT-oplossingen voor het MKB?

Die vind je bij Solid Partners.

Deze trends zien wij in het MKB:

  • Flexibel werken. De pandemie heeft ervoor gezorgd dat veel mensen in het MKB flexibel zijn gaan werken.
  • Klanten met hoge verwachtingen. Dat de pandemie een grote verandering teweeg heeft gebracht in het zakelijke landschap, is een feit.
  • Zakelijke technologie. Een groot deel van de MKB-bedrijven heeft de pandemie overleefd dankzij digitalisering
Bouw- en Installatietechniek

Case: Integratie webshop en ERP-pakket

RM Sanitair

RM Sanitair is distributeur van Easy Drain en leverancier van badkamer meubelen onder het label Looox. Door de jarenlange ervaring in Sanitair en een eigen inslag als het gaat om noviteiten en trends ontwikkelt RM Sanitair onder het merk Looox eigen oplossingen en maatwerk oplossingen. ICT wordt hierbij steeds belangrijker, of het nu gaat om de just-in-time leveringen, of als het gaat om het ontwerpen van een maatwerk meubel online, die direct na akkoord in productie kan worden genomen in de eigen productie locatie in Deventer.

RM Sanitair
× Hoe kunnen wij jou helpen?