Voor iedere ondernemer in het MKB in de zakelijke markt gaat het dagelijks om zaken als, klanttevredenheid, rendement van je organisatie (productiviteit) en kostenbeheersing.  

De oplossingen die Solid Partners biedt, zorgen voor grip op uw organisatie. Van remote backup tot Cloud computing, van klantenportals, hardware, werkplek IT tot telecommunicatie.

De oplossingen zijn hierbij ondersteunend voor je organisatie. Door betere systemen in te zetten, zien we dat organisaties efficiënter werken. Medewerkers worden er niet drukker van (met kans op burn out), maar kunnen met slimmere ICT-oplossingen wel meer werk verzetten. Het werk moet er dus leuker op worden voor de medewerker in plaats van meer. 

  • We gaan steeds meer samenwerken vanaf verschillende locaties; 
  • Voor het MKB wordt het steeds bereikbaarder om processen te optimaliseren door de inzet van ICT; 
  • Privé werken we al met de meest moderne technologie, werknemers verwachten dat dit ook binnen de zakelijke omgeving beschikbaar is. 

Altijd bereikbaar binnen het MKB?

Vraag ons naar al jouw mogelijkheden.

Trends in het MKB: 

  • Flexibel werken. De pandemie heeft ervoor gezorgd dat veel mensen in het MKB flexibel zijn gaan werken.
  • Klanten met hoge verwachtingen. Dat de pandemie een grote verandering teweeg heeft gebracht in het zakelijke landschap, is een feit. 
  • Zakelijke technologie. Een groot deel van de MKB bedrijven heeft de pandemie overleefd dankzij digitalisering 
Bouw- en Installatietechniek

Case: RM Sanitair

Ivo Kremer

RM Sanitair is distributeur van Easy Drain en leverancier van badkamer meubelen onder het label Looox. Door de jarenlange ervaring in Sanitair en een eigen inslag als het gaat om noviteiten en trends ontwikkelt RM Sanitair onder het merk Looox eigen oplossingen en maatwerk oplossingen. ICT wordt hierbij steeds belangrijker, of het nu gaat om de just-in-time leveringen, of als het gaat om het ontwerpen van een maatwerk meubel online, die direct na akkoord in productie kan worden genomen in de eigen productie locatie in Deventer.

RM Sanitair
× Hoe kunnen wij jou helpen?