Natuurlijk gebruiken jij en je medewerkers dagelijks allerlei software. Maar werk je daar optimaal mee? Betaal je niet te veel? En wie onderhoudt je applicaties?

Solid Partners helpt je graag bij het selecteren van de juiste software, het leveren van Software-as-a-Service, onderhoud en beheer. Zo gebruik je altijd de beste software voor jouw bedrijf, blijf je wendbaar en betaal je alleen voor wat je gebruikt.

Welkom bij Solid Partners, jouw partner in het transformeren van je organisatie naar een data-gedreven onderneming. Wij begrijpen de waarde van gegevens en helpen je graag bij het benutten van het volledige potentieel ervan.

Microsoft Fabric en Power BI

Onze aanpak is gebaseerd op het leveren van een geavanceerd technisch platform dat speciaal is ontworpen om je data centraal te ontsluiten en dwarsverbanden te leggen tussen verschillende databronnen. Met behulp van Microsoft Fabric en Power BI bieden we je een krachtige oplossing die jouw organisatie in staat stelt om te profiteren van de enorme hoeveelheid gegevens waarover je beschikt.

Wat kun je verwachten van onze diensten? Ten eerste bieden we een gestroomlijnde manier om al jouw data op één plek te verzamelen en te organiseren. Dit stelt je in staat om snel inzichten te genereren en weloverwogen beslissingen te nemen op basis van actuele informatie.

Mogelijkheden van data

Daarnaast helpen we je bij het identificeren van waardevolle dwarsverbanden tussen verschillende databronnen. Door verbanden te leggen tussen bijvoorbeeld uw verkoopgegevens, klantgegevens en operationele gegevens, kun je diepere inzichten verkrijgen die je kunnen helpen om nieuwe kansen te ontdekken en jouw bedrijfsprestaties te optimaliseren.

Onze oplossing, Microsoft Data Warehouse, is flexibel en schaalbaar, wat betekent dat het kan meegroeien met jouw organisatie naarmate je behoeften evolueren. Of je nu een klein bedrijf bent dat net begint met het verkennen van de mogelijkheden van data, of een grote onderneming die op zoek is naar geavanceerde analyses, wij hebben de expertise en de technologie om je te ondersteunen op jouw reis naar een data-gedreven toekomst.

Kies voor Solid Partners en laat ons je helpen om jouw data om te zetten in waardevolle inzichten en tastbare resultaten. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jouw organisatie kunnen helpen gedijen in het tijdperk van data.

Iedere organisatie maakt gebruik van meerdere bedrijfsapplicaties. Welke toepassing breng je onder in welk systeem? Vaak zie je dat er een overlap is van gegevens in verschillende applicaties. Of het nu gaat om klantgegevens, contactpersonen, financiële zaken, HRM ga zo maar door. Maar is dit wel efficiënt en effectief?

Welke integratie mogen wij voor jouw organisatie bouwen?

Solid Partners neemt graag je applicatie landschap met je door. Waar zitten doublures in je applicaties? Handmatig gegevens overtypen? Met onze Microsoft Integration services kun je met kleine investeringen grote opbrengsten behalen! Wij hebben inmiddels vele applicaties aan elkaar gekoppeld.

I3AS staat voor Integration Architecture as a Service.

Het doel van I3AS is om een volledig ontzorgde integratie oplossing voor de klant te plaatsen. Vanaf het adviseren en beschrijven van de integratie architectuur tot aan het ontwikkelen, onderhouden en monitoren van het integratieplatform.

Een integratieplatform heeft een stabiel platform nodig waarbij beschikbaarheid, betrouwbaarheid en integriteit als standaard worden ervaren. Hiervoor wordt het Azure platform ingezet. Samen met de integration services van Azure kan gebruik gemaakt worden van enterprise integratie patronen.

In een organisatie worden steeds meer verschillende informatiesystemen in gebruik genomen. Voor elk proces is een ideaal informatiesysteem te selecteren, ook wel best of breed genoemd. Vaak hebben deze informatiesystemen informatie van elkaar nodig om enerzijds een proces te ondersteunen (bv. een bestelsysteem heeft CRM/relatie gegevens nodig) of anderzijds een proces te verlengen (een bestelsysteem maakt een order welke moet resulteren in een factuur in het administratiesysteem). Hoe meer informatie systemen er in gebruik worden genomen, hoe complexer de informatie-uitwisseling tussen deze systemen wordt.

Een integratieplatform als I3AS heeft een aantal uitgangspunten om er voor te zorgen dat deze complexiteit beheersbaar en schaalbaar blijft.

Case: CUBE Online

CarWise ICT

Er worden iedere 2 weken updates doorgevoerd, waardoor we iedere keer meer mogelijkheden krijgen binnen het pakket. Daar zijn we erg blij mee.

Case: CUBE Online

WOAB

Het door Solid Partners ontwikkelde softwarepakket CUBE ondersteunt de primaire processen van WOAB.

× Hoe kunnen wij jou helpen?