We do IT for you

Over Solid Partners

Solid Partners biedt een breed scala aan ICT-diensten voor diverse sectoren. Denk aan werken in de Cloud & Modern Workplace, IT Security, Communications & Connectivity, Business Software & Integration Services, Consultancy.

We zien ICT als belangrijk hulpmiddel voor het behalen van jouw doelen. Daarom staan wij voor je klaar met een team van bijna vijftig ICT-experts.

Onze kracht zit ‘m in de mensen die zich elke dag inzetten voor jouw business. Onze 50 leergierige developers, engineers en andere medewerkers. Mensen met een voorliefde voor IT, vernieuwing en klantgericht werken. Zij hebben kennis van jouw branche en de nieuwste technologie en denken met je mee.

Want IT-oplossingen zijn prachtig, en ze worden nog mooier als ze met de juiste kennis en kunde worden omgetoverd tot een oplossing op maat. Daarmee hopen we onze klant op de korte én lange termijn te ondersteunen.

Certificering

 • ISO 9001

  Onze ISO 9001 certificering geeft je de garantie dat wij onze dienstverlening continu verbeteren. Zo streven we naar het hoogste niveau van klanttevredenheid.

 • ISO 27001

  Informatie is een waardevol eigendom waaraan zowel kansen als risico’s zijn verbonden. Ons ISO 27001-certificaat garandeert een veilige omgang van data van klanten door Solid Partners.

 • In samenwerking met SBB geven wij studenten de kans om werkervaring op te doen tijdens een SBB praktijkopleiding. Na het afronden van deze studie hebben zij uitzicht op een baan bij Solid Partners.

Vraag Solid Partners

Visie

Wij creëren tijd- en energie besparende IT oplossingen die een positief verschil maken in de maatschappij. Onze kracht komt vanuit energie en zelfstandige medewerkers die zichzelf ontplooien en kansen pakken. Samen met medewerkers, klanten en maatschappelijke partners realiseren we duurzame groei.

Missie

Samen maken we hét verschil door te werken aan passende IT oplossingen die tijd en energie besparen en bijdragen aan een duurzame en gelukkige wereld.

Mijn Solid

Altijd realtime inzicht in jouw ICT. Met Mijn Solid bieden wij je uniek overzicht over jouw IT-omgeving die je bij ons hebt ondergebracht.

Mijn Solid is een realtime online omgeving waarin je 24/7 toegang hebt tot:

 • Alle tickets (incidenten, changes en projecten)
 • ICT-kosten (inclusief rapportage)
 • Inzicht in al jouw ICT-diensten
 • SLA
 • Verbruik van jouw gegevens
 • Selfservice direct gekoppeld aan jouw technische platform

Solid Partners is jouw ICT-afdeling, dus ook een verlengstuk van jouw organisatie. Daarom vinden wij het belangrijk om transparant te zijn. Met Mijn Solid blijf in je control. Eén portaal, één overzicht.

MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen)

Klimaatverandering, arbeidsomstandigheden, vergrijzing; zo maar wat termen die je zou kunnen associëren met maatschappelijk verantwoord ondernemen (mvo). Het gaat er uiteindelijk om dat wij als Solid Partners verantwoordelijkheid dragen voor de maatschappij. Door in activiteiten en processen rekening te houden met klimaatneutraliteit, circulariteit, inclusiviteit en/of eerlijke ketens ondernemen wij toekomstbestendig.

SDG House

IT-partner pakt de MVO-handschoen op

In de missie van Solid Partners wordt al een en ander duidelijk: ‘Samen maken we hét verschil door te werken aan passende IT-oplossingen die tijd en energie besparen en bijdragen aan een duurzame en gelukkige wereld.’ Solid Partners pakt de MVO-handschoen op en gaat op een zinvolle manier aan de slag met Sustainable Development Goals (SDG’s) en de juiste vertaalslag daarvan.

In samenwerking met het SDG House van de Stedendriehoek geeft Solid Partners hier invulling aan, waarbij SDG House het aanspreekpunt in deze regio is om de implementatie van de Duurzame Ontwikkelingsdoelen (SDG’s) van de Verenigde Naties te versnellen. Een SDG House zet zich in voor het behalen van deze SDG’s, zeventien duurzame doelen om van de wereld een betere plek te maken in 2030. Van klimaat en energie tot water en onderwijs, van diversiteit tot voedsel en armoede. Bij de realisatie van deze SDG’s wordt ook nadrukkelijk een rol voorzien voor het bedrijfsleven.

Aan de slag met SDG’s

Maar hoe pak je als bedrijf die handschoen op? En hoe kan je als ondernemer op een zinvolle manier aan de slag met de SDG’s? Ondernemershuis Deventer ondersteunt ondernemers met het maken van die vertaalslag. Met de ondersteuning van het SDG House brengt het managementteam van Solid Partners in een Business Model Canvas de waardeketen en stakeholders duidelijk in kaart. Daarnaast worden de huidige concrete impactactiviteiten voor elk van de zeventien Sustainable Development Goals geïnventariseerd en de meetbaarheid daarvan met behulp van de Sustain-tool vormgegeven. Vervolgens worden de kansen verkend om nog meer impact te maken voor de SDG’s.

Deze stappen helpen Solid Partners om focus aan te brengen in de activiteiten die het ontplooit op de SDG’s die echt interne en externe impact hebben. Solid Partners zet zich hier volledig voor in en gaat hierbij graag de samenwerking aan met andere bedrijven in de regio. We do IT for you!

Stichting Present – Zorggroep Solis

Een dag met een gouden randje!

Op dinsdag 17 2023 oktober hebben wij als bedrijf wederom ervaren hoe het is om het verschil te maken, als Solid Partners-team voor een aantal bewoners van @Groote & Voorster van Zorggroep Solis. Dit is dan ook een van onze kernwaarden. Wij hebben #genoten! Zo #dierbaar & #dankbaar….

Bedankt voor deze meer-dan-fantastische dag! Esther HoonhorstEllen Ferwerda van Stichting Present DeventerVVV Deventer voor de #stadswandeling #Deventer #Hanzejaar. Bedankt, Herbert VoordesFrancien de FretesIestegar AlladinJan StuijtKevin MulderLaura Pladdet#MVO #whathehanze

Solidonatie voor Kinderhulp

Solid Partners ging op bezoek bij Nationaal Fonds Kinderhulp in Deventer om de SOLIDONATIE te overhandigen.

Kerst 2023… voor Solid Partners een fijn samenzijn met collega’s en hun partners bij de knusse locatie bij Parkcafe Mees in Deventer.
We hebben veel gezelligheid gehad, heel hard met elkaar gelachen, voortreffelijk gegeten en gedronken en mooie herinneringen gemaakt. We hadden als thema: ‘golden touch’.

Vrijwel iedereen had hiervoor zijn best gedaan. Geweldig om te zien! Lees meer.

 

Solidonatie voor Stichting Waander Companje

Op vrijdag 26 januari 2023 stonden Herbert Voordes, algemeen directeur van Solid Partners en Remko Zwoferink, manager backoffice bij Solid Partners in Rijssen bij Lichtenberg Exclusieve Villabouw, waar Stichting Waander Companje haar donatie overhandigd kreeg. We werden hartelijk ontvangen door Monique Tijhof, voorzichter van Stichting Waander Companje en Wilco Zwoferink, penningmeester van Stichting Waander Companje.

Lees meer

Solid Partners zet zich in voor Stichting Present

We hebben voor Stichting Present een geweldig project afgerond in juli 2023. De bewoner van deze woning in Raalte is zo ontzettend blij met de metamorfose van zijn voor- en achtertuin. Dít is waar we het voor doen! Lees meer.

Stichting Present- Tuinproject Raalte

Sponsoring

Het leveren van een bijdrage aan sportclubs, verenigingen of initiatieven met een sportief doeleinde doen wij graag. Je zal ons vaak tegenkomen in Oost Nederland!

Alpe d’Huzes

Onze collega Norbert Derickx fietste in 2023 mee in de Alpe d’HuZes en dat gaat hij in 2024 wederom doen! Wij sponsoren hem met heel veel liefde! Wij zijn nu al super trots op hem en bewonderen zijn enorme doorzettingsvermogen! 𝑴𝒐𝒕𝒊𝒗𝒆𝒆𝒓 𝒋𝒊𝒋 𝒉𝒆𝒎 𝒐𝒐𝒌 𝒅𝒐𝒐𝒓 𝒕𝒆 𝒔𝒑𝒐𝒏𝒔𝒐𝒓𝒆𝒏 𝒗𝒐𝒐𝒓 𝒅𝒊𝒕 𝒐𝒏𝒕𝒛𝒆𝒕𝒕𝒆𝒏𝒅𝒆 𝒈𝒐𝒆𝒅𝒆 𝒅𝒐𝒆𝒍?

Lees meer.

Alpe d'Huzes
Sanne in t Hof

Sanne in ’t Hof

Sanne in ‘t Hof uit Schalkhaar laat zich niet gek maken en plaatst zich voor WK: ‘Was heel spannend’

Sanne in ‘t Hof won ‘m niet, maar pakte in 2023 tijdens de NK afstanden in Heerenveen wel het gewenste WK-ticket op de 5.000 meter. En dus kwam de 25-jarige schaatsster uit Schalkhaar, ondanks een tweede plek, met een gebalde vuist over de finish. ,,Ik wist dat het superzwaar zou worden.”

Sanne sponsoren wij (i.s.m. Grouwstra) door het leveren van een mooie auto, waarmee ze de wereld rond kan.

Olympiër Sanne in ’t Hof heeft zich per mei 2023 als gewestelijk rijder aangesloten bij Team Gold, de internationale ploeg van Johan de Wit en de Japans olympisch kampioene Miho Takagi. De 25-jarige zal in het pak blijven rijden van Gewest Fryslân.

Go Ahead Eagles

Als Premium Partner van Go Ahead Eagles hebben wij de mogelijkheid om bij thuiswedstrijden aanwezig te mogen zijn. Daarnaast ziet u langs het veld de narrowcasting voorbij komen, wordt onze naam genoemd op de diverse borden en schermen.

Wedstrijdsponsor GAE-FC Volendam

Tennis & Padel Colmschate

Onze collega Kevin Mulder tennist zeer fanatiek bij Tennis & Padel Colmschate. Wij sponsoren hen door het leveren van een spandoek langs de baan.

Tennis ken je waarschijnlijk al, maar padel is misschien nieuw voor jePadel is dé opkomende sport in Nederland. Het groeit razendsnel.

Warnsveldse Boys

Sinds eind 2022 sponsoren wij de Warnsveldse Boys. Onze collega Patrick Smit is actief lid van deze vereniging. We sponsoren de club door middel van een bord bij de entree van het complex, een groot wedstrijdbord, een baniervlag en narrowcasting op de diverse schermen.

ODS Het Roessink

Wij wensen de leerlingen van ODS Het Roessink in Deventer heel erg veel plezier met de nieuwe speeltoestellen, gesponsord door Solid Partners.

Lees meer.

Thea
× Hoe kunnen wij jou helpen?