We do IT for you

Over Solid Partners

Solid Partners biedt een breed scala aan ICT-diensten voor diverse sectoren. Denk aan werken in de Cloud & Modern Workplace, IT Security, Communications & Connectivity, Business Software & Integrations Services, Consultancy.

We zien ICT als belangrijk hulpmiddel voor het behalen van jouw doelen. Daarom staan wij voor je klaar met een team van bijna vijftig ICT-experts.

Onze kracht zit ‘m in de mensen die zich elke dag inzetten voor jouw business. Onze 50 leergierige developers, engineers en andere medewerkers. Mensen met een voorliefde voor IT, vernieuwing en klantgericht werken. Zij hebben kennis van jouw branche en de nieuwste technologie en denken met je mee.

Want IT-oplossingen zijn prachtig, maar ze worden nog mooier als ze met de juiste kennis en kunde worden omgetoverd tot een oplossing op maat. Daarmee hopen we onze klant op de korte én lange termijn te ondersteunen.

Certificering

 • ISO 9001

  Onze ISO 9001 certificering geeft je de garantie dat wij onze dienstverlening continu verbeteren. Zo streven we naar het hoogste niveau van klanttevredenheid.

 • ISO 27001

  Informatie is een waardevol eigendom waaraan zowel kansen als risico’s zijn verbonden. Ons ISO 27001-certificaat garandeert een veilige omgang van data van klanten door Solid Partners.

 • In samenwerking met SBB geven wij studenten de kans om werkervaring op te doen tijdens een SBB praktijkopleiding. Na het afronden van deze studie hebben zij uitzicht op een baan bij Solid Partners.

Vraag Solid Partners

Visie

Wij creëren tijd- en energie besparende IT oplossingen die een positief verschil maken in de maatschappij. Onze kracht komt vanuit energie en zelfstandige medewerkers die zichzelf ontplooien en kansen pakken. Samen met medewerkers, klanten en maatschappelijke partners realiseren we duurzame groei.

Missie

Samen maken we hét verschil door te werken aan passende IT oplossingen die tijd en energie besparen en bijdragen aan een duurzame en gelukkige wereld.

Mijn Solid

Altijd realtime inzicht in jouw ICT. Met Mijn Solid bieden wij je uniek overzicht over jouw IT-omgeving die je bij ons hebt ondergebracht.

Mijn Solid is een realtime online omgeving waarin je 24/7 toegang hebt tot:

 • Alle tickets (incidenten, changes en projecten)
 • ICT-kosten (inclusief rapportage)
 • Inzicht in al jouw ICT-diensten
 • SLA
 • Verbruik van jouw gegevens
 • Selfservice direct gekoppeld aan jouw technische platform

Solid Partners is jouw ICT-afdeling, dus ook een verlengstuk van jouw organisatie. Daarom vinden wij het belangrijk om transparant te zijn. Met Mijn Solid blijf in je control. Eén portaal, één overzicht.

Thea
× Hoe kunnen wij jou helpen?