We do IT for you.

Solid Partners is een full-service ICT-dienstverlener. We helpen je graag verder met een of meer ICT-oplossingen, van veilig werken in de cloud tot je telefonie.

We zijn ervaren ICT-professionals die jou graag helpen met het realiseren van jouw ambitie. Dat doen we door op een persoonlijke en proactieve manier met je samen te werken. We denken mee op strategisch niveau, bieden een breed dienstenpakket aan en helpen je verder door écht te automatiseren. En niet te vergeten: onze transparante dienstverlening. Zo onderscheiden we ons als IT-dienstverlener.

Dit zie je terug in onze oplossingen, onze manier van communiceren en de vergaande automatisering van onze eigen processen. Hierdoor zijn we minder met techniek bezig maar kunnen we ons samen focussen op wat voor jou echt van toegevoegde waarde is. Bekijk onze referenties en zie welke voordelen zij ervaren in de samenwerking die we veelal al jarenlang hebben.

Wil jij ook de garantie dat je optimaal gebruik maakt van de modernste technologie? Neem dan contact met ons op zodat we jou de best passende oplossing kunnen bieden. Waar niet alleen je gebruikers blij van worden maar ook jouw klanten.

Op zoek naar een passende IT oplossing?

Wij geven jou advies!

Cloud & Modern Workplace

Je ICT-omgeving volledig in de cloud

Data & Integration Services

Het maximale uit data halen op een efficiënte manier

Communication & Connectivity

Altijd online, altijd verbonden

Consultancy

Digitaal samenwerken waar en wanneer je wilt

IT Security

Bescherm digitale gegevens optimaal

Advies nodig over jouw ICT?

Neem contact op met één van onze experts

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner om jouw ICT-afdeling onder handen te nemen? Dat is niet vreemd. IT wordt steeds complexer en moeilijker te behappen. Daarom kiezen steeds meer bedrijven ervoor om het beheer van hun ICT-omgeving helemaal of gedeeltelijk uit te besteden. Bij Solid Partners ben je daarvoor aan het juiste adres. Wij helpen je onder meer bij het efficiënt inrichten van jouw bedrijfsprocessen met de juiste ICT-middelen.

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner om jouw ICT-afdeling onder handen te nemen? Dat is niet vreemd. IT wordt steeds complexer en moeilijker te behappen. Daarom kiezen steeds meer bedrijven ervoor om het beheer van hun ICT-omgeving helemaal of gedeeltelijk uit te besteden. Bij Solid Partners ben je daarvoor aan het juiste adres. Wij helpen je onder meer bij het efficiënt inrichten van jouw bedrijfsprocessen met de juiste ICT-middelen.

Spammers & phishing

Bij welke ICT diensten kunnen wij je helpen?

Solid Partners biedt een breed scala aan diensten op gebied van ICT in de Stedendriehoek, de provincie Overijssel, zelfs in heel Nederland.

Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan het onderbrengen van jouw ICT-omgeving in de Cloud, de beveiliging (security) van jouw algehele ICT landschap, het beschermen van jouw digitale werkplek, het aanschaffen van passende software en het inrichten van een goed en veilig connectiviteitsplan.

Veilig omgaan met jouw gegevens

Het is altijd van belang om veilig te werk te gaan. Er zijn verschillende aspecten van beveiliging (security) die Solid Partners voor u in kan vullen:

  • Toegangsbeveiliging
  • Beveiliging van uw mailomgeving
  • Beveiliging van uw bedrijfsdata en -bestanden
  • Beveiliging van uw kantooromgeving

Wij kunnen alle aspecten van beveiliging voor u realiseren. U wilt niet dat uw (bedrijfs)gegevens zomaar op straat komen te liggen. Wij creëren graag een veilige werkplek voor u en uw medewerkers zodat u alle online platvormen zorgeloos kunt gebruiken. Solid Partners zorgt onder andere voor veilige back-ups van uw data en betrouwbare beveiliging voor uw Windows- en MAC-systemen. Wij kunnen uw IT op afstand beheren, maar komen ook graag langs bij u op locatie om patches en updates door te voeren op uw ICT-omgeving.

Branches

Al deze werkzaamheden voeren wij uit voor ondernemingen in verschillende branches, waaronder het MKB, het notariaat, de groothandelbouw- en installatietechniekautomotive en de zorg. Met nieuwe ICT-toepassingen kun je jouw organisatie beter en efficiënter laten werken.

Service

Wij hebben voor ieder type ondernemer passende IT-oplossingen. Solid Partners kijkt naar jouw organisatie, jouw IT-behoefte en vervult deze vervolgens op een wijze die bij jouw onderneming past. De oplossingen die wij bieden ondersteunen jouw organisatie op een slimme manier. Door betere systemen in te zetten, ervaren werknemers niet meer werkdruk, maar kan er wel meer werk verzet worden in dezelfde tijd.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor het uitbesteden van IT? Je kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Case: Werkplek Online Omgeving

State of Football

Wij zijn al sinds 2019 klant bij Solid Partners. Daardoor hebben we een goede band opgebouwd, zodat men precies weet hoe wij werken, welke behoeftes wij hebben en waar onze prioriteiten liggen

Case: CUBE Online

CarWise ICT

Er worden iedere 2 weken updates doorgevoerd, waardoor we iedere keer meer mogelijkheden krijgen binnen het pakket. Daar zijn we erg blij mee.

× Hoe kunnen wij jou helpen?