De bouw en installatietechniek (zeker ook in onze regio: IT Deventer) staat voor een grote opgave: het realiseren van voldoende klimaatbestendige gebouwen. Innoveren en standaardiseren is aan de orde van de dag. Bij grote projecten haken veel partijen aan en moet een enorme berg kennis en informatie gemanaged worden. Niet gek dat digitalisering en data een groeiende rol spelen in de bouw en installatietechniek.

Met de komst van nieuwe (veelal ICT-) oplossingen is het mogelijk om op nieuwe manieren te produceren en leveren, en tegelijkertijd flexibel te blijven. Daarnaast doen domotica hun intrede. De traditionele installateur zal daarom veel meer met ICT te maken krijgen dan voorheen.

Trends in de bouw- en installatietechniek 

  • Prefab bouwen en standaardisering
  • Klimaatbestendig bouwen
  • Toename in grootte en complexiteit projecten
  • Domotica
Bouw- en Installatietechniek

Hoe wendbaar is jouw organisatie?

Solid Partners maakt je ICT graag nog flexibeler!

Case: Werkplek Online Omgeving

PS Koeltechniek

Dagelijks verzorgt PS Koeltechniek de uitlevering en inrichting van nieuwe Koelinstallaties en klimaatbeheersing. Zowel voor de levering als voor de Service afhandeling is ICT voor ons van cruciaal belang om onze klanten van dienst te zijn. Wij vertrouwen daarbij op de Private Cloud omgeving van Solid Partners, waar onze applicatie Syntess wordt gehost en deze toegankelijk is via onze Werkplek Online omgeving.

PS Koeltechniek
× Hoe kunnen wij jou helpen?