ICT speelt een grote en veelzijdige rol in de automotive. Van het uitlezen van systemen in auto’s tot het registreren van werkzaamheden, Solid Partners (ICT Deventer) heeft voor alle uitdagingen en trends in de automotive een passende oplossing.

Systemen koppelen

Elk automerk gebruikt eigen systemen. Die wil je als garagehouder kunnen uitlezen en koppelen met je eigen software. Met de door Solid Partners aangeboden applicatie ‘Wincar’ doe je dat eenvoudig.

Klantcontact

Je klanten verwachten duidelijke en snelle communicatie, terwijl je zelf behoefte hebt aan registratiemogelijkheden. Wij ondersteunen je bij alle facetten van klantcontact, van chat tot telefoon.

Reduceren en beheersen kosten 

We zien dat het een uitdaging blijft om winst te maken in de automotive. Het reduceren en beheersen van kosten is daarom van groot belang.

Schaalbare ICT-faciliteiten 

Natuurlijk wil je alleen betalen voor de ICT die je gebruikt. Daarom bieden we schaalbare oplossingen aan waarmee je kosten-efficiënt werkt. Zo beweegt je IT altijd mee met de groei van je organisatie.

Inzicht uit data 

Haal jij alles uit je data? In de automotive genereer je data over je klanten en wil je de systemen in auto’s uit kunnen lezen. Met een betrouwbaar ICT-netwerk gebruik jij je data in je voordeel.

Meer weten over onze oplossingen voor de automotive?

Vraag ons naar meer informatie.

Trends in de automotive op een rij

  • Autofabrikanten herzien hun benadering van hardwaresourcing 
  • Digitale reuzen integreren de auto in een holistisch ecosysteem 
  • Open data en open-source samenwerkingsmodellen winnen aan momentum 
  • Gevestigde autofabrikanten versterken OTA als hun belangrijkste digitale inkomstenkanaal 
  • Autonome voertuigen: meer regelgeving, maar commercialiseringshindernissen blijven bestaan
Inside Sales

Case: Werkplek Online Omgeving

PS Koeltechniek

Dagelijks verzorgt PS Koeltechniek de uitlevering en inrichting van nieuwe Koelinstallaties en klimaatbeheersing. Zowel voor de levering als voor de Service afhandeling is ICT voor ons van cruciaal belang om onze klanten van dienst te zijn. Wij vertrouwen daarbij op de Private Cloud omgeving van Solid Partners, waar onze applicatie Syntess wordt gehost en deze toegankelijk is via onze Werkplek Online omgeving.

PS Koeltechniek
× Hoe kunnen wij jou helpen?