De zorg kent haar eigen uitdagingen op het gebied van innovatie en IT. Om alle ontwikkelingen bij te benen is de ontsluiting van een open ICT-infrastructuur in de zorg noodzakelijk. Die dient als fundament voor de zorg van nu en morgen. Maar hoe doe je dit? Waar moet je op letten? Hoe maak je jouw zorginstelling veilig, flexibel en wendbaar? Hoe verandert de rol van ICT door digitalisering in de zorg?

Wij geven je graag advies en software-oplossingen die jouw organisatie toekomstbestendig maken.

Met Solid Partners bereid je jouw zorginstelling voor op de toekomst, met een ICT-infrastructuur die snel, veilig en kostenefficiënt is.

Case: Integratie webshop en ERP-pakket

RM Sanitair

RM Sanitair is distributeur van Easy Drain en leverancier van badkamer meubelen onder het label Looox. Door de jarenlange ervaring in Sanitair en een eigen inslag als het gaat om noviteiten en trends ontwikkelt RM Sanitair onder het merk Looox eigen oplossingen en maatwerk oplossingen. ICT wordt hierbij steeds belangrijker, of het nu gaat om de just-in-time leveringen, of als het gaat om het ontwerpen van een maatwerk meubel online, die direct na akkoord in productie kan worden genomen in de eigen productie locatie in Deventer.

RM Sanitair

Veilige en kostenefficiënte ICT, afgestemd op de zorg?

Vraag ons naar de mogelijkheden

× Hoe kunnen wij jou helpen?