Zorg

De zorg staat nu voor enorme uitdagingen om de normale werkzaamheden veilig uit te kunnen voeren. Digitale oplossingen worden versnelt geïntroduceerd, waarbij de veiligheid van zorgpersoneel, patiënten en cliënten het belangrijkste aandachtspunt is. Digitalisering is voor de zorg cruciaal.

Om alle ontwikkelingen bij te benen is de ontsluiting van een open ICT-infrastructuur in de zorg nodig die als fundament dient voor nu en morgen. Maar hoe doe je dit? Waar moet je op letten? Hoe maak je jouw zorginstelling flexibel en wendbaar? Hoe verandert de rol van ICT binnen de zorg door de digitalisering? 

Bereid jouw zorginstelling voor op een ICT-infrastructuur dat snel, veilig en kostenefficiënt is. 

Solid Partners geeft je graag advies en neemt je mee door jouw eigen IT landschap.

Snelle en veilige infra binnen de zorg is noodzakelijk!

Vraag ons naar de mogelijkheden

Trends in de zorg

  • Veel meer zorgprocessen worden gedigitaliseerd 
  • Vrij stromen van gegevens. Gecontroleerd, compliant en veilig. 
  • Zorg op afstand haalt bereikbaarheid zorg dichterbij 
  • Internet of Medical Things 
  • AI heeft enorme potentie, maar vereist eerst actie 
Groothandel Solid Partners
Een snelle, veilige infrastructuur voor de zorg

Case: RM Sanitair

Ivo Kremer

RM Sanitair is distributeur van Easy Drain en leverancier van badkamer meubelen onder het label Looox. Door de jarenlange ervaring in Sanitair en een eigen inslag als het gaat om noviteiten en trends ontwikkelt RM Sanitair onder het merk Looox eigen oplossingen en maatwerk oplossingen. ICT wordt hierbij steeds belangrijker, of het nu gaat om de just-in-time leveringen, of als het gaat om het ontwerpen van een maatwerk meubel online, die direct na akkoord in productie kan worden genomen in de eigen productie locatie in Deventer.

RM Sanitair
× Hoe kunnen wij jou helpen?