Bij Solid Partners luisteren we goed naar de behoefte van de klant. Wat heeft een bedrijf nodig om te groeien? Om bereikbaar te zijn? Om data te kunnen verwerken en op te slaan? Een ondernemer of organisatie zit immers niet te wachten op onnodige diensten of producten. Daarom denken we altijd mee vanuit de business van de klant. We anticiperen op groei en ontwikkeling. En omdat we passie voor IT hebben, beschikken we over een enorme berg technische kennis en ervaring.

We bieden innovatieve oplossingen aan die naadloos aansluiten op de behoefte van een organisatie. Oplossingen die een organisatie verder helpen en efficiënter maken. Denk aan werken middels de optimale digitale werkplek, databeveiliging en connectiviteit.

We zijn servicegericht, enthousiast, proactief en we leggen de nadruk op kwaliteit. Zo kunnen we onze klant op de korte én lange termijn te ondersteunen.

De kracht van Solid Partners zit ‘m in de medewerkers. Met onze passie, kennis en klantgerichte aanpak verrassen wij klanten keer op keer met innovatieve IT-oplossingen die precies bij hun organisatie passen. En dat maakt ons net een tikkeltje anders!

IT-oplossingen zijn prachtig, maar ze worden nog mooier als ze met de juiste kennis en kunde worden omgetoverd tot een oplossing op maat.

Francien de Fretes, ICT-specialist notariaat

Als ICT-specialist ben ik het aanspreekpunt voor klanten binnen de advocatuur en het notariaat. Ik heb ruime ervaring binnen deze branches en weet welke impact het vernieuwen van ICT kan hebben. Hierdoor kan ik goed inspelen op behoeften van klanten binnen deze sectoren.

Het is mijn taak goed naar jouw wensen en die van je organisatie te luisteren. Deze staan voor mij op nummer één. Met mijn persoonlijke benadering en kennis zorg ik ervoor dat onze dienstverlening zo goed mogelijk aansluit op jouw wensen.

In een digitale maatschappij zal ook de werkwijze van het notariaat van de toekomst veranderen. Er is in toenemende mate behoefte aan een optimale digitale werkplek, flexibiliteit, databeveiliging en werken in de cloud.

Wil jij jouw bedrijf toekomstbestendig maken? Dan ga ik graag met je in gesprek over digitalisering en procesoptimalisatie binnen jouw organisatie. Wij hebben alles in huis voor een toekomstbestendig notariaat.

Francien de Fretes

Sparren over jouw wensen en de ICT-oplossingen van Solid Partners? Dat kan altijd! Bel mij via 085 – 792 11 11 of mail naar fdefretes@solidpartners.nl. Ik maak graag kennis met jou en jouw organisatie.

Francien de Fretes, ICT-specialist notariaat

Van desktop- naar webapplicaties

In de afgelopen jaren zagen we binnen het notariaat een verschuiving van desktopapplicaties naar webapplicaties. En dat is niet voor niets. Werken met webapplicaties vergroot de toegankelijkheid, vereenvoudigt de bedrijfsprocessen en bespaart kosten.

Hybride werken

Ook hybride werken is sinds de coronacrisis niet meer weg te denken. Wij verwachten dat deze trend doorzet. Omdat we meer op afstand werken, maken notariskantoren vaker gebruik van onlineplatformen zoals Microsoft Teams, OneDrive of SharePoint . Zo wordt samenwerken met collega’s en klanten makkelijker en efficiënter.

Optimale digitale werkplek

Om deze software toegankelijk te maken voor het notariaat is een optimale digitale werkplek onmisbaar. Met een optimale digitale werkplek heb je altijd en overal toegang tot bestanden. Bovendien kun je eenvoudig tegelijk documenten bewerken, schaal je gebruikers makkelijk op en af en zijn je data goed beveiligd.

Cybersecurity

Je bent klaar voor optimaal digitaal samenwerken, maar ben je je ook bewust van al je bedrijfsprocessen en de bijbehorende veiligheidsrisico’s? 95% van alle hacks en datalekken zijn immers het gevolg van menselijke fouten. Daarom is het belangrijk bewustzijn op het gebied van cybersecurity te creëren bij medewerkers. Solid Partners helpt daarbij.

Overstappen naar Notaris Werkplek Online?

Vraag Francien om meer informatie.

Maatschappelijk betrokken

Bij Solid Partners vinden we Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen belangrijk. Daarom attenderen wij je graag op de mogelijkheid bij te dragen aan het werk van onze klant Stichting Kansfonds.

Case: MAES Notarissen

Geert Janssen

Wij hebben met Solid Partners een professionele externe ICT beheerder die ons volledig ondersteunt met inachtneming van de wetgeving die voor notarissen, privacy en dataveiligheid geldt.

Geert Janssen

Case: Van Weeghel Doppenberg Kamps Notarissen

Mary Ann Schoppema

Om onze klanten op tijd te voorzien van een goede actie, zijn wij als notaris aangewezen op onze ICT diensten. Wij zijn blij dat wij dit uitbesteed hebben aan Solid Partners!

Van Weeghel Doppenberg Kamps Notarissen
× Hoe kunnen wij jou helpen?