Ook zorgeloos overstappen?

Wij regelen alles voor je!

Bij Solid Partners kennen wij het notariaat als geen ander. Wij doen al meer dan 15 jaar zaken met deze branche, waardoor wij deze door en door kennen.

Wij weten wat er leeft en speelt. En weten ook waar de bijzonderheden in zitten, zodat onze ServiceDesk je ook eenvoudig kan helpen bij de toegang tot het Kadaster, de Kamer van Koophandel, maar ook het gebruik van je Persoonlijke certificaten.

Wij zijn bekend met de richtlijnen (gedragscode) die de KNB als beroepsorganisatie ieder kantoor oplegt om te zorgen dat je vertrouwelijk omgaat met persoonsgegevens.

Onze oplossing van de Secure Modern Workplace sluit hier naadloos op aan. Dit basisconcept zorgt ervoor dat je technisch aan alle richtlijnen van de gedragscode voldoet. Onze overige ICT diensten maken je werkplek omgeving compleet, zodat wij kunnen zorgen dat Solid Partners een loket is voor al je IT, Telefonie en Connectivity diensten.

Stappenplan

Los van de keuze die je maakt qua notarissoftware, starten wij altijd met ons concept van de Secure Modern Workplace. Deze sluit bij ieder kantoor aan, los van de keuze die je als kantoor maakt qua notarissoftware.

Stap 1: De Secure Modern Workplace

De Secure Modern Workplace is de basis van ons concept,. Dit zorgt ervoor dat wij de keuzes simpel voor je kunnen maken. En ieder kantoor gebruik kan maken van de moderne technieken van de moderne werkplek, zoals video bellen, online samenwerken en hybride werken.

Stap 2: Kies je applicatie

Met Van Brug, Quantaris en NextLegal kies je automatisch voor Azure Virtual Desktop.

Stap 3: Hosting van Legacy Software

Mocht het zijn dat je gebruik maakt van Quantaris, Van Brug of NextLegal?

Dan verzorgen wij uiteraard binnen ons concept de hosting ervan.

Stap 4: Maak je Secure Modern Workplace compleet

One-stop-shopping! Dit is het concept wat Solid Partners biedt voor het notariaat. Maak je Secure Modern Workplace compleet met je internetverbinding, Firewall, switches & Wireless netwerken. Maar denk ook aan een telefonie oplossing zoals Xelion, waarbij je een goede integratie kunt maken met je notaris software. Tevens leveren wij je hardware, zoals je werkplekken, monitoren, maar ook oplossingen voor je spreekkamer, zodat je je klanten op een moderne manier kunt ontvangen en je diensten kunt presenteren. Alles in een hand!

Heb je advies nodig bij dit stappenplan?

Francien kan je hier goed en in alle rust bij helpen.

Case: Secure Modern Workplace

Notaris Leskens

Bij een overgang naar Notarisdossier, past een moderne werkplek die beter aansluit bij onze wensen! Vandaar dat wij de keuze hebben gemaakt voor Solid Partners en haar concept van de Secure Modern Workplace.

Case: Secure Modern Workplace

VDB Notarissen

VDB Notarissen gaat overstappen naar een Modern Workplace omgeving. Als gerenommeerd notariskantoor zullen niet alleen de medewerkers, maar ook hun klanten merken dat ze naar een kwalitatieve upgrade en professionalisering gaan. Uiteraard begeleiden wij alle medewerkers van VDB Notarissen in deze digitale transitie. Een goede adoptie is essentieel voor het succes. Medewerkers die digivaardig en -veilig werken en die weten hoe zij het maximale rendement halen uit ICT, zijn sneller enthousiast over toekomstige veranderingen. Niets staat een vliegende start meer in de weg!

Case: Secure Modern Worplace

Van Grafhorst Notarissen

Door de overgang van onze notarissoftware Quantaris naar Nobilex, hebben wij de kans aangegrepen om de overstap te maken naar de Secure Modern Workplace van Solid Partners. Servers zijn nu niet meer nodig!

Case: Secure Modern Workplace

Notariskantoor Hof

Een overgang naar de Secure Modern Workplace zorgt ervoor dat wij nu zowel onze IT als onze Telefonie in een hand hebben kunnen leggen bij Solid Partners. Onze totaal leverancier voor alle IT en Telecom vraagstukken!

Case: Secure Modern Workplace

Smith Boeser Van Grafhorst

Een migratie vanuit de Private Cloud van Solid Partners naar de Public Cloud van Microsoft biedt ons als kantoor meer flexibiliteit en in de toekomst nieuwe mogelijkheden met Co-Pilot.

Case: Secure Modern Workplace

MAES Notarissen

Wij hebben met Solid Partners een professionele externe ICT beheerder die ons volledig ondersteunt met inachtneming van de wetgeving die voor notarissen, privacy en dataveiligheid geldt.

Geert Janssen

Case: Notaris Werkplek 365

Van Weeghel Doppenberg Kamps Notarissen

Om onze klanten op tijd te voorzien van een goede actie, zijn wij als notaris aangewezen op onze ICT diensten. Wij zijn blij dat wij dit uitbesteed hebben aan Solid Partners!

Maatschappelijk betrokken

Bij Solid Partners vinden we Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen belangrijk. Daarom attenderen wij je graag op de mogelijkheid bij te dragen aan het werk van onze klant Stichting Kansfonds.

Brochure Notariaat

Klik op de afbeelding om de brochure te kunnen bekijken.

IT-oplossingen zijn prachtig, en ze worden nog mooier als ze met de juiste kennis en kunde worden omgetoverd tot een oplossing op maat.

× Hoe kunnen wij jou helpen?