Ook zorgeloos overstappen?

Wij regelen alles voor je!

Bij Solid Partners luisteren we goed naar de behoefte van de klant, ook in het notariaat. Wat heeft een notariskantoor nodig om te groeien? Om bereikbaar te zijn? Om data te kunnen verwerken en op te slaan? We denken mee vanuit de business van de notaris.

We bieden innovatieve oplossingen aan die naadloos aansluiten op de behoefte van moderne notariskantoren. Oplossingen die een organisatie verder helpen en efficiënter maken. Denk aan werken middels de optimale digitale werkplek, databeveiliging en connectiviteit.

Jouw doelstellingen:

  • Verbeteren beveiliging (digitale) persoonsgegevens
  • Verkleinen impact Cyber Security risico’s
  • Bezig zijn met de business en niet met ICT

Keuze afhankelijk van applicatie:

  • Saas leverancier (Notarisdossier, Nobilex)
    (Mogelijkheid om te werken obv Notariswerkplek 365)
  • Legacy leverancier (Van Brug, Quantaris)
    (Mogelijkheid werken icm Notaris Werkplek Online (Remote Desktop))

Ben jij al goed voorbereid op de gedragscode Informatievoorziening?

Wij kunnen je helpen!

Francien de Fretes, ICT-specialist notariaat

Ik ben het aanspreekpunt voor klanten binnen de advocatuur en het notariaat. Omdat ik ruime ervaring met deze branches heb en weet welke impact het vernieuwen van ICT kan hebben, kan ik goed inspelen op behoeften van klanten.

In een digitale maatschappij zal ook de werkwijze van het notariaat van de toekomst veranderen. Kantoren hebben kunnen niet meer zonder optimale digitale werkplek, flexibiliteit, databeveiliging en werken in de cloud.

Wil jij jouw bedrijf toekomstbestendig maken? Ik vertel je graag wat Solid Partners kan voor jouw organisatie kan betekenen op het gebied van digitalisering en procesoptimalisatie.”

Francien de Fretes

Overstappen naar Notaris Werkplek Online?

Vraag Francien om meer informatie.

Maatschappelijk betrokken

Bij Solid Partners vinden we Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen belangrijk. Daarom attenderen wij je graag op de mogelijkheid bij te dragen aan het werk van onze klant Stichting Kansfonds.

IT-oplossingen zijn prachtig, en ze worden nog mooier als ze met de juiste kennis en kunde worden omgetoverd tot een oplossing op maat.

Brochure Notariaat

Klik op de afbeelding om de brochure te kunnen bekijken.

Case: Notaris Werkplek 365

MAES Notarissen

Wij hebben met Solid Partners een professionele externe ICT beheerder die ons volledig ondersteunt met inachtneming van de wetgeving die voor notarissen, privacy en dataveiligheid geldt.

Geert Janssen

Case: Notaris Werkplek 365

Van Weeghel Doppenberg Kamps Notarissen

Om onze klanten op tijd te voorzien van een goede actie, zijn wij als notaris aangewezen op onze ICT diensten. Wij zijn blij dat wij dit uitbesteed hebben aan Solid Partners!

× Hoe kunnen wij jou helpen?