Altijd verbonden zijn. Het klinkt zo vanzelfsprekend, maar het staat of valt met goede infrastructuur, netwerkbekabeling en (cloud) telefonie.

Solid Partners legt complete en complexe datanetwerken en online telefonie aan, bijvoorbeeld voor Cloud telefonie en mobiele telefonie, Access Points, camera’s en andere netwerkapparatuur. Het is belangrijk dat alle netwerken goed op elkaar zijn afgestemd en optimaal worden beveilig. Een netwerkplan (met eventueel een netwerksegmentatie) ligt aan de basis van een goede infrastructuur, waarbij we starten met een inventarisatie van de huidige situatie. Daarbij nemen we ook je toekomstplannen mee, zodat je bedrijf klaar is voor de volgende stap.

Wil jij ook optimaal bereikbaar zijn?

Dan maken wij een connectiviteitsplan waarin we al je verbindingen meenemen: ICT, infrastructuur én telecom. Zo leveren we een totaalpakket waar aanleg en onderhoud van telecom- en datacommunicatienetwerken ook onder valt.

Communication

(Telecom)

 

Onze oplossingen

We vinden keuzevrijheid belangrijk. Daarom bieden we je de mogelijkheid te werken met telefonieplatformen KPN EEN  MKB en Xelion. Jouw wensen en eisen zijn leidend bij de keuze voor een telecomplatform.

Ook voor onderweg

Onderweg willen wij uiteraard ook bereikbaar zijn. Of dit nu via je telefonie platform is of via Microsoft Teams. Je email controleren onderweg of nog even inloggen op je bedrijfsnetwerk. Met onze passende mobiele oplossingen kunnen wij je totale telefonie wensen invullen. Alles in een hand!

KPN EEN excellence partner

Nog meer voordelen van Solid Partners

 • Cloud-based telefoniesystemen leverbaar
 • 24/7 ondersteuning
 • Alleen betalen voor de licenties die je gebruikt
 • Schaalbare oplossingen
 • Onze experts denken met je mee

Wilt u ook een eindgebruikerstraining van Xelion?

Eindgebruikerstrainingen
Klik op de afbeelding voor meer informatie

Connectivity

(Infrastructuur/Netwerkbekabeling)

 

Ingewikkeld? Wij maken het zo eenvoudig mogelijk voor jouw organisatie.

Naast een goede telefonie oplossing, is Solid Partners totaal leverancier van je gehele infrastructuur. Zo leveren wij je netwerkbekabeling, netwerkswitches of een goed en betrouwbaar Wireless netwerk. Alles in een hand bij Solid Partners.

Netwerkbekabeling

Solid Partners legt complete en complexe datanetwerken aan, bijvoorbeeld voor Access Points, camera’s en andere netwerkapparatuur. Een netwerkplan ligt aan de basis van een goede infrastructuur, waarbij we starten met een inventarisatie van de huidige situatie. Daarbij nemen we ook je toekomstplannen mee, zodat je bedrijf klaar is voor de volgende stap.

Veilige infrastructuur

Wij leveren niet alleen de apparatuur als het gaat om netwerkswitches en AccessPoints. Solid Partners zorgt er voor dat je netwerken ook veilig zijn en blijven door deze te monitoren. Wij beheren je apparatuur, zorgen voor het patchen en updaten van apparatuur, zodat je medewerkers veilig kunnen blijven werken.

Dit doen we op het gebied van netwerkbekabeling

 • Leveren en aanleggen van alle soorten netwerkbekabeling
 • Glasvezelinfrastructuur in bedrijfspanden aanleggen
 • Bekabeling doormeten
 • Patchkasten plaatsen

Onze aanpak

 • Knelpunten in kaart brengen
 • Ontwerp maken van netwerkbekabeling
 • Databekabeling aanleggen

Ook toe aan een toekomstbestendig netwerk?

Bel ons en maak een afspraak voor advies over jouw ICT landschap

Case: Telefonie

Brinks Components

Tijdens de inventarisatie is goed nagedacht over de call-flow, waardoor het geheel nu heel soepeltjes verloopt. Onze medewerkers hebben veel baat bij het nieuwe systeem en veel meer direct contact met de klant.

Brinks Components

Case: Infrastructuur en Telecom

Van der Vegt Fijnmetaal

De processen worden beter en het zal de medewerkers veel tijd schelen. Het systeem moet sneller, makkelijker en efficiënter. Al deze onderdelen worden met de aankomende integraties opgelost.

Teamfoto Van der Vegt

We do IT for you!

× Hoe kunnen wij jou helpen?