Als groothandel futureproof blijven? 

In de markt van de groothandel staan marges onder druk en klanten verlangen steeds meer flexibiliteit. Maar hoe zorg je er als ondernemer in de groothandel voor dat je niet in een spagaat terecht komt?  

Solid Partners heeft al jaren ervaring in ICT-oplossingen voor de (technische) groothandel. Wij hebben het dan niet alleen over de infrastructuur die zorgt voor de continuïteit, maar ook software-oplossingen zoals klantportalen, EDI-oplossingen en webshops (bestellingen en informatievoorziening).  

Met slimme ICT-oplossingen zorg je ervoor dat je meer kunt beleggen bij je klanten, of het nu gaat om order-invoer (via webshops of portalen) of om data-uitwisseling via EDI, zodat de orders automatisch worden ingeladen en verwerkt. Door processen te automatiseren, kunt je je medewerkers inzetten op relationele en toegevoegde waarde.  

Je technische groothandel verandert daarbij van het invoeren en verwerken van orders naar het leveren van toegevoegde waarde op het gebied van kennis, expertise en Customer Care (after sales-leveringen).

Technische Groothandel IT-oplossingen 

 Naast onze standaard software-oplossingen, kunnen wij op basis van consultancy je organisatie helpen om de informatiseringsslagkracht nog verder vorm te geven. 

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw branche?

Vraag ons naar meer informatie.

Trends voor groothandel: 

  • Positie in de waardeketen versterken 
  • Innoveren om voorop te lopen 
  • Houd de globale markt goed in de gaten 
  • Maak beslissingen op basis van big data 
  • Verhoog de servicegraad 
Groothandel Solid Partners

Case: Nicovij

Marcel Wijnbergen

Nicovij biedt als inkooporganisatie van ijzerwaren, gereedschappen en machines een stevige basis aan haar leden. Dit gebeurt enerzijds met een breed assortiment producten tegen zeer scherpe prijzen. Anderzijds door bedrijfsmatige ondersteuning op het gebied van onder meer marketing, automatisering en waar nodig advies in de bedrijfsvoering. Een goede ICT partner als Solid Partners is hierbij van essentieel belang.

Nicovij
× Hoe kunnen wij jou helpen?