Zo blijf je futureproof

Marges staan onder druk terwijl klanten steeds meer flexibiliteit vragen. Welkom in de wereld van de groothandel. Hoe ga je als (regionale ICT Deventer) ondernemer om met die uitdagingen?

Ons antwoord: efficiënter werken

Met de slimme ICT-oplossingen van Solid Partners werk je naadloos samen met je klant. Laat orders automatisch invoeren via webshops of klantportalen en wissel data uit via EDI. Zo zorgt automatisering ervoor dat je medewerkers hun tijd anders kunnen besteden. Aan het delen van kennis en expertise met de klant of Customer Care (after sales-leveringen).

Technische Groothandel IT-oplossingen 

Meer nodig dan onze standaard software-oplossingen? Laat onze consultants met je meedenken over maatwerk automatisering.

Ook behoefte aan slimme ICT-oplossingen?

Neem contact op.

Trends in de groothandel: 

  • Noodzaak om positie in de waardeketen te versterken
  • Innoveren om concurrentie voor te blijven
  • Kennis over globale markt up-to-date houden
  • Beslissingen maken op basis van big data
  • Servicegraad verhogen
Groothandel Solid Partners

Case: Hybride Cloud omgeving

Nicovij

Nicovij biedt als inkooporganisatie van ijzerwaren, gereedschappen en machines een stevige basis aan haar leden. Dit gebeurt enerzijds met een breed assortiment producten tegen zeer scherpe prijzen. Anderzijds door bedrijfsmatige ondersteuning op het gebied van onder meer marketing, automatisering en waar nodig advies in de bedrijfsvoering. Een goede ICT partner als Solid Partners is hierbij van essentieel belang.

Nicovij
× Hoe kunnen wij jou helpen?