Applicaties en je moderne werkplek in de cloud

Onze klanten zijn groot fan van werken in de cloud. Of het nu gaat om het beschikbaar stellen van je applicaties of je moderne werkplek! Het zorgt ervoor dat je organisatie wendbaar wordt. Je organisatie aanpassen aan ontwikkelingen in de markt wordt hiermee super eenvoudig. Ook de mate van beschikbaarheid verhoogd hiermee met sprongen.

Het enige wat je nodig hebt is een internet verbinding op kantoor, thuis of onderweg. Vanaf elke apparaat toegang hebben tot je applicaties en je bestanden.

Heb jij al een Secure Modern Workplace?

Vraag om een inventarisatie!

ICT op maat

Omdat elke organisatie anders werkt, bieden we oplossingen op maat aan met onze ICT diensten. Wij richten een Modern Workplace in met alle onderdelen die jij nodig hebt om je medewerkers efficiënt te laten werken.

Het resultaat? Een digitale werkplek met de juiste software. Bijvoorbeeld met Microsoft 365 en je eigen branchespecifieke software. Mocht je nog verouderde branche software hebben? Ook die hosten wij eenvoudig vanuit het Microsoft Azure Platform in combinatie met een Virtual Desktop omgeving (Azure Virtual Desktop).

Een volledige modern Workplace

Werkt je organisatie volledig met SaaS applicaties vanaf elk willekeurig device?

Vraag een demo aan bij Solid Partners over onze Solid Workspace oplossing!

Of je nu werkt vanaf een desktop, laptop, tablet of smartphone, onze Workspace omgeving zorgt ervoor dat je altijd een consistente browser based werkplek omgeving hebt, waarin je al je benodigdheden ontsluit naar je medewerker om je werk uit te kunnen voeren.

Veilig en eenvoudig kunnen werken

Veilig en eenvoudig kunnen werken in de Cloud is voor iedere organisatie van belang. Solid Partners zorgt voor de back-up van je bestanden die online opslaan.

Maar hoe hou je grip op je (mobiele) apparaten van je medewerkers? Met onze dienst Microsoft Managed Desktop, is de werkplek van je medewerker bij ons in vertrouwde handen. Op afstand beheren wij je werkplek. Passen hier je ICT beleid op toe (inclusief de beveiliging) en monitoren deze. Updates dwingen wij hiermee af en software rollen wij op afstand uit. Dit werkt kostenbesparend voor iedere organisatie en zorgt voor een veilig en vertrouwd gevoel.

Ook soepel overstappen op werken in de cloud? Solid Partners helpt je graag.
Cloud Solid Partners

Onze aanpak

Overstappen op de cloud doe je het liefst zonder de continuïteit van je organisatie te verstoren. Onze manier van werken garandeert een naadloze overgang.

  • Doordacht totaalontwerp en visie op cloudomgeving
  • Trainingen, handleidingen en uitleg voor medewerkers
  • Servicedesk 24/7 bereikbaar
  • Combinatie van verschillende platformen

Meer weten?

Bel ons en maak een afspraak voor advies over jouw ICT landschap

Case: Werkplek Online Omgeving

State of Football

Wij zijn al sinds 2019 klant bij Solid Partners. Daardoor hebben we een goede band opgebouwd, zodat men precies weet hoe wij werken, welke behoeftes wij hebben en waar onze prioriteiten liggen

× Hoe kunnen wij jou helpen?