State of Football

State of Football

19 oktober 2022

Solid Partners verzorgt naast de Werkplek Online omgeving ook de lokale werkplekken (Windows en macOS), de internetverbinding en de infrastructuur op locatie (bedraad en draadloos). Bovendien zorgt Solid Partners voor het beheer, beveiliging en onderhoud van de complete ICT omgeving waardoor State of Football zich hier geen zorgen over hoeft te maken.

Zowel het beheer, beveiliging en onderhoud op één plek

State of Football

State of Football verzorgt officiële voetbalmerchandising voor zowel Nederlandse als internationale topclubs en voor de UEFA en FIFA.

Het bedrijf uit Deventer verzorgt complete collecties van ontwerp tot ontwikkeling voor clubs als Go Ahead Eagles, Manchester City, PSG en FC Barcelona.

Ieder seizoen weten zij met hun ruime ervaring weer vernieuwende en aansprekende collecties te ontwerpen welke bestaan uit kleding, dekbedden, ballen, tassen en andere voetbalaccessoires.

Business case

State of Football is een internationaal opererend bedrijf wat snel moet kunnen schakelen. ICT is hierbij onmisbaar. Na een aantal prettige gesprekken mocht Solid Partners meedenken om het bedrijf helemaal up-to-date te maken maar ook gelijk klaar voor de toekomst.

Solid Partners verzorgt naast de Werkplek Online omgeving ook de lokale werkplekken (Windows en macOS), de internetverbinding en de infrastructuur op locatie (bedraad en draadloos).

Bovendien zorgt Solid Partners voor het beheer, beveiliging en onderhoud van de complete ICT omgeving waardoor State of Football zich hier geen zorgen over hoeft te maken.

Oplossing

De Werkplek Online omgeving van State of Football wordt gefaciliteerd vanuit het datacenter van Solid Partners. Vanuit dat datacenter worden alle applicaties en de werkplekken van het personeel virtueel aangeboden.

De Remote Desktop omgeving zorgt ervoor dat het personeel van State of Football altijd dezelfde desktopervaring heeft met alle benodigde software en persoonlijke instellingen.

Resultaat

Solid Partners verzorgd naast de Werkplek Online omgeving ook de lokale werkplekken (Windows en macOS), de internetverbinding en de infrastructuur op locatie (bedraad en draadloos).

Bovendien zorgt Solid Partners voor het beheer, beveiliging en onderhoud van de complete ICT omgeving waardoor State of Football zich hier geen zorgen over hoeft te maken.

Onze specialisten van het Managed Services team beheren en onderhouden de volledige omgeving en daar waar nodig zorgt onze Servicedesk voor ondersteuning.

× Hoe kunnen wij jou helpen?