Je werkdag begint in Microsoft Teams

Dagelijks werk je met applicaties en bestanden. Samenwerken met je collega’s maar ook met mensen buiten je organisatie. Zo start je je dag met Microsoft Teams en zorgt Solid Partners ervoor dat je Teams omgeving zodanig wordt ingericht, dat je van hieruit toegang hebt tot je meest belangrijke gegevens. Zo is Teams dus niet meer alleen een tool om te video bellen, maar ook de startplaats van je dagelijkse werkdag.

Is jouw onderneming ook klaar voor Microsoft 365?

Elke organisatie is uniek, met eigen behoeften en een eigen werkstijl. Microsoft 365 biedt een geïntegreerde oplossing waarmee iedereen effectiever kan samenwerken, met teamchats, onlinevergaderingen, veilige opties voor co-creatie en bestandsdeling, e-mailpostvakken voor groepen en een sociaal netwerk voor het werk.

Microsoft 365 laat collega’s eenvoudig samenwerken

Eenvoudig gelijktijdig samenwerken in het zelfde bestand. Je bestand centraal stellen via SharePoint of OneDrive. Met medewerkers in je organisatie, maar ook met relaties buiten je organisatie. Dat zorgt ervoor dat je niet meer je document mailt naar een ander, maar dat je het bestand centraal stelt en hier aan samen werkt. Het voorkomt fouten en verbetert het efficiënter werken.

Communiceren met teamleden was nog nooit zo gemakkelijk

Je bent onderdeel van verschillende teams. Eenvoudig een chat bericht sturen naar een individu, of naar een gehele groep. Je houdt zo je teamleden snel en eenvoudig op de hoogte. En in een timeline kun je ook eenvoudig iets terugzoeken. Zo hou je naast je documenten ook je communicatie in dezelfde omgeving. Zowel via je desktop, maar ook via je Smartphone blijf je in contact met je teamleden.

Beginnen in de Cloud

Als je in SharePoint of OneDrive met bestanden werkt, heb je een uitgangspunt van wat je kunt delen en waar je samen aan kunt werken. Geen e-mailbijlagen meer, geen gedoe meer met meerdere versies en je zit niet langer vast aan de computer op kantoor.

  • Sla het bestand op in OneDrive en je kunt het overal vandaan openen via de browser- of de kantoor-app.

  • Deel een bestand vanaf OneDrive met bepaalde personen of gebruik een koppeling.

  • Je kunt gerust zijn: De bestanden zijn veilig.

  • Je beschikt altijd over de meest recente versie.

Microsoft 365 licenties en ondersteuning

Solid Partners adviseert je graag over de mogelijkheden die er zijn binnen Microsoft 365 om je organisatie efficiënter te laten samenwerken. Welke licenties passen hierbij en aan welke gebruiker ken je welke licentie toe. Dit kun je eenvoudig en volledig op maat toepassen. Je betaalt dus nooit teveel! En wil je later toch e.e.a. veranderen? Dan is dit eenvoudig mogelijk.

Naast het leveren van de licenties, is Solid Partners ook je partner als het gaat om zaken als advies over de inrichting van Microsoft 365, de uitrol van Microsoft 365 en je dagelijkse ondersteuning vanuit onze ServiceDesk. Met onze Solid Care contracten, ben je verzekerd van een goede ondersteuning van Professionals.

Microsoft 365 CoPilot

Laat je organisatie efficienter en slimmer werken door AI toe te voegen aan je ICT omgeving. Met Microsoft CoPilot voeg je AI functionaliteiten toe binnen Teams, Outlook, Word, Excel en PowerPoint. Je AI assistent zorgt ervoor dat je sneller en eenvoudiger je werkdag kunt doorlopen. Of het nu gaat om het beantwoorden van je email het voorbereiden van je vergadering of het samenvatten van je dag in Teams.

Microsoft-partner_492x0

Microsoft 365 Gold Partner

Solid Partners ontwerpt graag jouw Microsoft 365 omgeving helemaal op maat. Wij kunnen als Microsoft 365 Gold partner verschillende omgevingen instellen en voor jou het juiste moderne werkplek samenstellen!

× Hoe kunnen wij jou helpen?