Een Secure Modern Workplace voor een notaris zorgt voor een prettige bijdrage om efficiënt en veilig online samen te werken.

Het maakt hierbij niet meer uit of je op kantoor zit of thuis (hybride werken is dus eenvoudig te faciliteren). Met je beheerde en beveiligde werkplek heb je altijd toegang tot je Notarissoftware en je Microsoft 365 Online services om je werk te doen. Daarnaast zorgen wij met onze telefonie oplossingen, dat het niet uitmaakt of je op kantoor zit of thuis. Je bent altijd bereikbaar op dezelfde wijze via onze telefonie software die naadloos integreert met je moderne werkplek omgeving.

Geef jij je collega’s ook een Secure Modern Workplace?

Efficiënt en veilig online werken

Hier zijn enkele aspecten van hoe een dergelijke moderne werkplek eruit zou kunnen zien:

Notarissoftware

Onafhankelijk van de notarissoftware welke je gebruikt, kunnen wij altijd ons concept uitrollen van onze Secure Modern Workplace. Dit geldt niet alleen voor SaaS software (Notarisdossier en Nobilex), maar ook voor de software van Quantaris, Van Brug en NextLegal.

Van Brug Software Quantaris Notarisdossier Nobilex Next Legal

E-mail, Chat en Videobellen

Gebruik van Microsoft Outlook voor e-mailcommunicatie in combinatie met Exchange Online. Ook veilig email verkeer behoort hierbij tot de mogelijkheden, zonder tussenkomst van systemen van derden.

Integratie met Microsoft Teams voor snelle en efficiënte samenwerking met collega’s, cliënten en externe partijen voorkomt een overvolle mailbox en verhoogt je efficiency.

Backup van je documenten en email

Dagelijks maken wij 4 keer een backup met een bewaartermijn van je backup van 7 jaar.

Ondanks het feit dat je bedrijfsgegevens in de Cloud staan, geeft het een prettig gevoel dat je altijd een kopie op een andere plek, buiten het Microsoft platform beschikbaar hebt.

Documentcreatie en beheer

Microsoft Word wordt gebruikt voor het opstellen van juridische documenten en aktes.

Opslag en beheer van documenten gebeuren in Microsoft SharePoint en OneDrive, waardoor notarissen en hun team eenvoudig toegang hebben tot bestanden, zowel op kantoor als op afstand.

Online Samenwerken

Gebruik van Microsoft Teams voor vergaderingen, chats en samenwerking aan documenten in real-time, maakt het mogelijk om onafhankelijk van plaats en tijd samen te werken.

Hybride werken behoort nu tot de mogelijkheden en veilig documenten delen is een onderdeel van je platform.

Agenda en planning

Integratie van Microsoft Outlook voor agendabeheer en planning van afspraken en deadlines. Zo houdt je altijd overzicht over de voortgang en planning van je dagelijkse werk.

Workflow automatisering

Gebruik van Microsoft Power Automate voor het automatiseren van repetitieve taken en processen, waardoor notarissen meer tijd kunnen besteden aan complexere juridische vraagstukken.

Voorbereid op AI

Gebruik maken van het Microsoft 365 platform, maakt het mogelijk om middels Co-Pilot AI toe te passen om je dagelijkse werk te ondersteunen. Vereenvoudig je administratieve lasten en maak gebruik van wat je eerder al een keer gedaan hebt.

Wat maakt onze Modern Workplace nu Secure?

Als specialist in het notariaat weten wij als geen ander wat je moet doen om te voldoen aan de gedragscodes welke opgesteld zijn door je beroepsorganisatie KNB.

Identity & Access Management

Veiligheid begint met een goed beleid op gebied van Identity & Access Management. Welke medewerkers (of gasten) hebben toegang tot je ICT systemen? En welke rechten hebben zij. Wij zorgen ervoor dat je hier inzicht in hebt en waar nodig ook (deels) het beheer op kunt doen.

Multi Factor Authenticatie

Dwing gebruik af van MFA voor al je medewerkers. Inloggen met een gebruikersnaam en wachtwoord behoort tot het verleden. Maak het indringers lastig of onmogelijk om binnen te komen via slecht beveiligde gebruikersaccounts.

Managed Spamfilter

Email verkeer is nog steeds een van de grootste risico’s voor een organisatie om een hacker toegang te geven tot je systemen of in te breken op een financieel systeem. Voorkom phising mails en niet vertrouwde linkjes waar je onbedoeld op klikt. Ons externe spamfilter fungeert als een wasstraat en zorgt dat veel email verkeer je mailserver niet bereikt. En gaat verder dan dat om ook linkjes in de mail te controleren op inhoud en beschermt de medewerker om ongewenste kwaadaardige websites te bezoeken.

Managed EndPoint Protection

Beveilig je werkplekken met een goede oplossing. Vanuit Microsoft 365 dwingen wij af dat alle devices binnen je organisatie voorzien zijn van Defender for EndPoints, zodat je gebruik maakt van Next Generation Protection o.b.v. EDR (EndPoint Detection and Resonse).

Training en adoptie

Je maakt gebruik van een nieuwe digitale werkplek met de wereld aan mogelijkheden. Maar hoe zorg je ervoor dat je medewerkers hier ook gebruik van gaan maken? Met het trainings- en adoptieplan van Solid Partners zorgen wij ervoor dat wij bij de onboarding je medewerkers op een goede manier begeleiden bij de overgang.

Maar ook onze trainingen kunnen je helpen om meer te halen uit je Secure Modern Workplace. Naast de vele standaard trainingen die wij geven op gebied van werken met Microsoft 365, kunnen wij onze trainingen ook volledig op maat met je bespreken.

× Hoe kunnen wij jou helpen?