Bescherm je medewerkers tegen ongewenste mail om productiviteit en veiligheid te verhogen.

Voor de meeste organisaties geldt dat e-mail nog steeds één van de meest belangrijke communicatiemiddelen is. Naast de gewenste e-mail berichten, vormen ongewenste mailberichten niet alleen veel ergernis, maar ook een bedreiging voor je medewerkers en je organisatie.
Denk hierbij aan phising-mail, het “hengelen” naar gegevens om te kijken of er bijvoorbeeld een banktransactie in staat. Of CEO-fraude, waarbij criminelen één-op-één mails tussen een CEO en financiële afdeling weten op te zetten om zo geld over te boeken vanuit je organisatie naar een extern rekeningnummer zonder dat iemand argwaan heeft. Met de dienst Managed Spamfilter beschermen wij de meest belangrijke communicatiestroom tussen medewerkers en je relaties en zorgen ervoor dat je medewerkers productief blijven!

Bescherm je medewerkers tegen Spam

Zorg ervoor dat je medewerkers beschermd blijven tegen ongewenste mailberichten! Deze berichten kunnen een bedreiging vormen voor je organisatie als het gaat om digitale veiligheid. Zorgen dat cybercriminelen in staat zijn je geld afhandig te maken of je organisatie te gijzelen en zo om losgeld te vragen.

Managed Spamfilter – Business

Managed Spamfilter – Business is gericht op organisaties die op zoek zijn naar een beveiligingsoplossing voor email servers. Je email gaat eerst door een “wasstraat” en wordt gecontroleerd op schadelijkheden alvorens afgeleverd wordt op je mailserver omgeving.

Extra functies zoals continuïteit, zorg ervoor dat er een 30 dagen emergency inbox is van de laatste 30 dagen. Daarmee kun je ook in het geval dat onbeschikbaarheid van je mailserver eenvoudig bij de mails van de laatste 30 dagen.

Managed Spamfilter – Advanced

De dienst Managed Spamfilter – Advanced bevat alle elementen uit het Business pakket en is aangevuld met de volgende functies :

  • E-mail encryptie
  • Social media Protection

Managed Spamfilter – Professional

De dienst Managed Spamfilter – Professional bevat alle elementen uit het Advanced pakket en is aangevuld met de volgende functies :

  • Archivering
× Hoe kunnen wij jou helpen?