Controleer de identiteit van je medewerkers op basis van MFA (Multi Factor Authenticatie) voordat je ze toegang verleent tot bedrijfstoepassingen om je te beschermen. Hiermee zorg je ervoor dat ongeoorloofd toegang tot het verleden behoort.

Wat is MFA (Multi Factor Authenticatie)?

MFA versterkt de toegangsbeveiliging door meerdere methoden (ook wel factoren genoemd) te vragen om je identiteit te verifiëren. Deze factoren kunnen iets omvatten dat je kent, zoals een gebruikersnaam en wachtwoord, plus iets dat je hebt, zoals een app voor smartphones om authenticatieverzoeken goed te keuren. MFA beschermt tegen phishing, social engineering en wachtwoord brute-force aanvallen en beveiligt je logins tegen aanvallers die zwakke of gestolen inloggegevens misbruiken.

Hoe werkt MFA?

MFA combineert moderne Multi Factor Authenticatie met geavanceerde endpoint security oplossingen om de gebruikers te beschermen tegen account overnames en datalekken. Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om gebruikers beveiligde toegang te verlenen tot gevoelige gegevens. Terwijl je het inzicht krijgt die je nodig hebt om er zeker van te zijn dat ze dat doen vanaf up-to-date en geautoriseerde apparaten.

“95% van de aanvallen hebben betrekking tot het achterhalen van de inloggegevens van apparaten waarmee je inlogt op applicaties in de cloud.”

Microsoft MFA

Is je ICT omgeving sterk gericht op de Microsoft 365 standaarden? Beveilig je inlog dan met Microsoft MFA. Met de juiste Microsoft licenties kun je dit snel en eenvoudig toepassen.

Met de Mobiele verificatie App kun je eenvoudig push meldingen goedkeuren om je identiteit te verifieren.

Duo Security

Wil je meer applicaties of omgevingen beveiligen met MFA dan alleen je bedrijfstoepassingen? Denk hierbij aan VPN toegang tot je ICT omgeving. Het beheer van de content van je website.

Dan hebben wij naast de Microsoft MFA ook de oplossingen van Duo Security voor je beschikbaar. Zo is er altijd een passende oplossing.

Snel implementeren, schaalbaar

Op schaal implementeren is nog nooit zo gemakkelijk geweest. De MFA oplossing als een service (SaaS) vereist minimale infrastructuur om uit te rollen naar vele gebruikers. Bovendien worden de updates naar de apparaten van je gebruikers gestuurd om er zeker van te zijn dat ze altijd over de nieuwste beveiligingspatches en -functies beschikken, zonder dat dit ten koste gaat van de overheadkosten.

× Hoe kunnen wij jou helpen?