Microsoft-365

Backup Microsoft 365

6 september 2022

Onze Cloud Backup  dienst voor Microsoft Office 365 elimineert het risico op verlies van toegang tot en controle over uw Office 365-gegevens

Beveiliging van on-premises gegevens is niet ingewikkeld. Maar veel organisaties vergeten hun cloudgegevens te beveiligen omdat ze denken dat dit deel uitmaakt van de clouddienst. Microsoft biedt krachtige services binnen Office 365, maar een uitgebreide back-up van de Office 365 gegevens van uw klanten hoort daar niet bij. Onze Cloud Backup  dienst voor Microsoft Office 365 elimineert het risico op verlies van toegang tot en controle over uw Office 365-gegevens, inclusief Exchange Online, SharePoint Online, OneDrive en Microsoft Teams, zodat uw gegevens altijd beschermd en toegankelijk zijn.

Onze Cloud Backup dienst voor Microsoft Office 365 stelt u in staat om veilig back-ups van Office 365 te maken en biedt de volgende mogelijkheden:

 • Bescherming tegen gegevensverlies
  Gebruikers kunnen vaak onbewust (of opzettelijk) belangrijke e-mails of OneDrive- of SharePoint-bestanden verwijderen. Als dit gebeurt, biedt onze Cloud Backup dienst de mogelijkheid om snel te zoeken naar en te herstellen wat u nodig hebt zonder dat u een ondersteuningsticket hoeft in te dienen bij Microsoft.
 • Toegang tot e-mail voor voormalige medewerkers
  Als werknemers vertrekken en u Microsoft geen abonnementskosten wilt blijven betalen om hun e-mail en gedeelde documenten op te slaan, biedt onze Cloud Backup dienst voor Microsoft 365 een extra manier om deze gegevens te bewaren en te openen.
 • Ondersteuning voor naleving wetgeving
  Als u verantwoordelijk bent voor een organisatie die valt onder regelgeving met vereisten voor het bewaren van gegevens, is onze Cloud Backup dienst ontworpen om u te helpen kritieke gegevens te bewaren en te archiveren.
 • Point-in-time herstel
  Van Exchange-mailboxen wordt tot zes keer per dag automatisch een back-up gemaakt, en back-ups voor OneDrive- en SharePoint-accounts worden tot vier keer per dag automatisch uitgevoerd, zodat u meerdere dagelijkse herstelpunten hebt. Kies degene die je wilt en herstel snel.
 • Dataretentie
  Exchange-, OneDrive- en SharePoint-gegevens worden zeven jaar bewaard, waardoor u veel potentiële herstelpunten hebt waaruit u kunt kiezen.
Microsoft-365
× Hoe kunnen wij jou helpen?