Notariskantoor Hof

13 februari 2024

Een overgang naar de Secure Modern Workplace zorgt ervoor dat wij nu zowel onze IT als onze Telefonie in een hand hebben kunnen leggen bij Solid Partners. Onze totaal leverancier voor alle IT en Telecom vraagstukken!

Notariskantoor Hof is al jaren een gewaardeerd relatie van Solid Partners als het gaat om de IT diensten. De tijd was nu rijp om de volgende stap te maken naar de moderne werkplek. Jarenlang is er gebruik gemaakt van het Werkplek Online concept, vanuit de Private Cloud van Solid Partners. Echter sloot dit concept niet meer aan bij de wensen die een modern kantoor vandaag de dag heeft, waarbij je gebruik wilt maken van alle moderne Cloud oplossingen die Microsoft biedt vanuit haar Microsoft 365 concept.

Vandaar dat de keuze is gemaakt voor de Secure Modern Workplace, gebaseerd op de Microsoft 365 online services.

Hiermee zijn de kantoorbestanden gemigreerd naar Microsoft SharePoint en behoort werken vanuit Microsoft Teams nu tot de mogelijkheden.

De gedragscode informatie beveiliging vanuit het KNB was hierbij een van de drijfveren om te transformeren naar een moderne en veilige werkplek omgeving.

Er waren nog meer wensen! Notariskantoor Hof opent in het najaar van 2023 een nieuwe vestiging in Goor. Maaike Vrielink verhuist hiermee van kantoor Vriezeveen naar een nieuw te openen kantoor in Goor. Naast het feit dat je met beide kantoren eenvoudig wilt samenwerken in dezelfde veilige online Cloud omgeving, was de wens tevens om ook qua telefonie de kantoren aan te sluiten op hetzelfde Xelion telefonie platform. Zo kunnen de medewerkers van beide kantoren elkaar eenvoudig ondersteunen qua bereikbaarheid. Is een medewerker in Goor een keer in gesprek dan neem je eenvoudig de telefoon op, op het kantoor in Vriezenveen. Of zelfs door een medewerker die thuis aan het werk is. Zo ben je als kantoor volledig flexibel om je medewerkers optimaal in te zetten voor je organisatie.

Hiermee is Solid Partners naast onze IT partner ook onze partner geworden voor onze telefonie omgeving.

Voor het nieuwe kantoor in Goor heeft Solid Partners alle ICT zaken uit handen genomen. Zowel de nieuwe glasvezel verbinding is door Solid Partners geleverd als de firewall, netwerk infrastructuur, Wireless netwerk netwerk bekabeling en werkplekken. Aangezien de basis voor de locatie Vriezenveen al was opgebouwd, was daarmee een uitbreiding voor de vestiging Goor op hetzelfde concept eenvoudig mogelijk. Door alles in een hand te houden, is er dus maar één partij die alle ICT zaken voor ons regelt. Gemak onder één dak!

Notariskantoor Hof maakt op dit moment gebruik van Notarisdossier in combinatie met de Secure Modern Workplace. Een ideaal basis concept, welke uitgebreid is met infrastructuur (internet, switches, wireless en bekabeling op kantoor), maar ook ons Xelion telefonie platform, waarmee de integratie mogelijk is met Notarisdossier. Zo kun je als kantoor nog beter werken aan het verhogen van je klanttevredenheid. Een binnenkomend gesprek wordt op basis van het telefoonnummer gekoppeld aan een dossiernummer in Notarisdossier, zodat je direct weet welke collega(‘s) er werken aan een klantvraag.

Heb jij ook interesse in een moderne en veilige werkplek omgeving die past bij de wensen van je kantoor? En ondersteuning leveren in je primaire proces en het verhogen van klanttevredenheid, medewerkerstevredenheid en efficiency?

Neem contact op met ons Notariaat Team en vraag naar Francien om een afspraak met haar te maken om de mogelijkheden met haar te bespreken. Wij brengen hierbij graag vrijblijvend ons advies uit!

× Hoe kunnen wij jou helpen?