Of je nu een Firewall aan wilt schaffen of als dienst afneemt, bij een Firewall gaat het niet zo zeer om het apparaat, maar meer wat je er mee doet. Iedere organisatie ziet dat je netwerk continu risico loopt door invloeden van buitenaf zoals hackers, malware, virussen en spam. Dit brengt de veiligheid en continuïteit van je bedrijfsvoering in gevaar.

Met de dienst Managed Firewall van Solid Partners, is je organisatie altijd beschermd tegen deze bedreigingen. Maar een firewall onderhouden vereist tijd en gespecialiseerde security kennis.

Het plaatsen van een Firewall, zonder onderhoud en beheer, is niet toereikend. Het is zaak om je digitale voordeur up-to-date te houden. Dit vergt aandacht, tijd en kennis. Met de dienst Managed Firewall van Solid Partners, zorgen wij ervoor dat het beheer in vertrouwde handen is van specialisten! Of je nu je Firewall zelf aangeschaft hebt en het beheer wilt uitbesteden, of gewoonweg een volledige dienst bij ons afneemt, waarbij wij ook de hardware in beheer houden. Een zorgeloze gedachte!

Iestegar Alladin

Enterprise-beveiliging voor de digitale werkplek

Mobiliteit, cloud en IoT vervagen de lijnen van je netwerk en introduceren nieuwe beveiligingskwetsbaarheden die niet langer gebonden zijn aan de muren van een onderneming. Het beschermen van je digitale werkplek en het verkrijgen van zichtbaarheid en controle om proactief te reageren op daderaanvallen is van cruciaal belang voor de veiligheid van je organisatie. 

Wat is een Managed Firewall?

Zoals je zelf een firewall op je devices (desktop of laptop) thuis hebt, hebben organisaties ook beveiliging nodig om servers, computers, laptops e.d. te beschermen. Een firewall zorgt voor deze beveiliging en wordt geplaatst tussen je internet verbinding en je eigen apparatuur in je ICT omgeving. Het ‘managen’ van de firewall nemen wij graag op ons. Door de dienst managed firewall ben je te allen tijde beschermd tegen inbraak in je systemen. Tevens zorgen wij ervoor dat de firewall wordt geüpdatet wanneer dit nodig is. Op deze manier zorgt de firewall altijd voor maximale beveiliging.

Maakt van Managed Firewall je eerste verdedigingslinie

Onze Managed Firewall oplossing is in staat om de allerbeste, aanpasbare beveiliging te bieden die past bij elke omgeving of beveiligingsvereiste – van kleine en middelgrote bedrijven tot netwerken van ondernemingen, datacenters en serviceproviders. Wij begrijpen dat Managed Firewall speciale technologie-eisen en ondersteuningsvereisten nodig heeft. We ontwerpen ook onze technologieën om multi-tenancy, gecentraliseerd beheer, platformflexibiliteit en krachtige netwerken te ondersteunen.

Voor iedere organisatie een passende oplossing

Zoals aangegeven bestaat de mogelijkheid om een zelf aangeschafte firewall bij ons in beheer te laten nemen. Echter is het vaak interessanter voor een organisatie om de dienst Managed Firewall als een compleet beheerde dienst bij een gecertificeerd bedrijf af te nemen. Hierbij blijft de hardware in eigendom van jouw eigen organisatie, zodat je je geen zorgen hoeft te maken, wat te doen bij defecten.

Ook zorgen wij ervoor dat;

  • patches en updates worden doorgevoerd
  • firmware wordt bijgewerkt (incl verhelpen van gevonden lekken vanuit de leverancier)
  • beveiligingseisen worden gecontroleerd
  • de firewall wordt gemonitord
  • en er een back-up beschikbaar is van de configuratie

Kortom, met de dienst Managed Firewall laat je IT specialisten je beveiliging van je toegang tot je ICT systemen bewaken.

× Hoe kunnen wij jou helpen?