Solid Partners

Solid Partners is een full service ICT dienstverlener.  Samen met jou gaan we voor de meest optimale inrichting van je IT omgeving, zorgen we voor tevreden gebruikers, borgen we de kwaliteit en is je data altijd veilig. We zijn een team van ervaren IT professionals die jou graag helpen met het realiseren van jouw ambitie door op een persoonlijke en pro-actieve manier met je samen te werken. We onderscheiden ons door op strategisch niveau mee te denken, ons brede dienstenpakket, door echt te automatiseren en met een excellente transparante dienstverlening. 

Dit zie je terug in onze oplossingen, onze manier van communiceren en de vergaande automatisering van onze eigen processen. Hierdoor zijn we minder met techniek bezig maar kunnen we ons samen focussen op wat voor jou echt van toegevoegde waarde is. Bekijk onze referenties en zie welke voordelen zij ervaren in de samenwerking die we veelal al jarenlang hebben. 

Wil jij ook de garantie dat je optimaal gebruik maakt van de modernste technologie? Neem dan contact met ons op zodat we jou de best passende oplossing kunnen bieden. Waar niet alleen je gebruikers blij van worden maar ook jouw klanten. 

Branches

Referenties

Ron Janssen

Operations supervisor | Go Ahead Eagles

Als Betaald Voetbal organisatie gaat het om het resultaat op het veld. Dit resultaat wordt behaald als alle schakels kloppen, ook je ICT

Bekijk de business case

Mary Ann Schoppema

Senior Office Manager | Van Weeghel Doppenberg Kamps notarissen

Om onze klanten op tijd te voorzien van een goede actie, zijn wij als notaris aangewezen op onze ICT diensten. Wij zijn blij dat wij dit uitbesteed hebben aan Solid Partners!

Bekijk de business case

Michael Schotman

Manager Finance & Control | State of Football

Zowel het beheer, beveiliging en onderhoud op één plek

Bekijk de business case

Wendy Veurtjes

Senior Office Manager | Infense advocaten

Infense Advocaten heeft als onderdeel van haar visie: “Een goede advocaat heeft oog voor de verschillende aspecten van een zaak”. Daarmee wordt een optimaal resultaat bereikt.

Bekijk de business case

Marcel Wijnbergen

Data- en applicatie beheer | Nicovij

De leden (Enorm en Profnorm) van Nicovij maken gebruik van centrale diensten. Of het nu gaat om marketing, of gezamenlijke inkoop. Goede ICT systemen zorgen voor “just-in-time” leveringen.

Bekijk de business case

 

 

Nieuwsartikelen

Welkom!

Welkom op de nieuwe Solid Partners website! Vanaf nu, 04-01-2021, zijn wij samen Solid Partners.

Solid Partners ICT Groep: “Samen bundelen we onze krachten!”

Solid Partners, Sibat, Locosoft en WeKaData bundelen hun krachten en gaan met ingang van 1 maart 2020 verder als Solid Partners ICT Groep.

Solid Partners sponsort topschaatser Sanne in’t Hof

Trots presenteren wij met ingang van het aankomende schaatsseizoen sponsor zijn van topschaatser Sanne in't Hof.

Security Awareness Training

Heeft je bedrijf medewerkers? Waarschijnlijk wel en daarom is Security Awareness (veiligheidsbewustwording) van cruciaal belang.

Geen nieuws missen?

Abonneer je nu op onze online nieuwsbrief en ontvang relevant B2B ICT nieuws uit de praktijk eenvoudig via e-mail. Redenen om je aan te melden:

  • Als eerste op de hoogte van nieuwe mogelijkheden
  • Persoonlijk advies
  • Tips van onze experts

Ja, verstuur mij de nieuwsbrief zodat ik op de hoogte blijf!
Uitschrijven kan op elk moment.

 

Copyright © 2020 - 2021​​​​​​SitemapCookieverklaringPrivacyverklaringAlgemene voorwaarden