Notaris Leskens

14 februari 2024

Bij een overgang naar Notarisdossier, past een moderne werkplek die beter aansluit bij onze wensen! Vandaar dat wij de keuze hebben gemaakt voor Solid Partners en haar concept van de Secure Modern Workplace.

Notariskantoor Leskens maakte in het verleden gebruik van software van Van Brug in combinatie met een Remote Desktop architectuur van een andere ICT dienstverlener. Doordat men de overgang wilde maken naar Notarisdossier zijn de contacten gelegd met Solid Partners om qua desktop omgeving meer aansluiting te vinden bij de wensen van de organisatie.

Daar waar de Remote Desktop omgeving nog wel eens wat beperkingen opwerpt, was Leskens op zoek naar een frisse en moderne werkplek omgeving. Waar mogelijkheden zoals Teams chat en bellen eenvoudig mogelijk is. En werken met alle moderne gemakken van Microsoft 365 tot de mogelijkheden behoren zonder het oog op veiligheid te verliezen.

Daarmee is de keuze gevallen op de Secure Modern Workplace van Solid Partners, aldus Clarine Leskens en Karin Knijff.

 

Secure Modern Workplace

De Secure Modern Workplace is geheel gebaseerd op Microsoft 365 componenten. Hierdoor is het mogelijk om de bestanden van kantoor via Notarisdossier te ontsluiten naar Microsoft SharePoint. Met Microsoft Teams zorgen wij ervoor dat je eenvoudig kunt chatten met je collega’s of kunt video bellen met je relaties. Zo haal je de drempels weg in de communicatie waardoor je laagdrempelig toegang kunt geven tot de kennis van je notariskantoor.

Door gebruik te maken van SharePoint is versiebeheer van documenten standaard aanwezig. Ook online samenwerken aan een akte met verschillende disciplines om je deadline te halen is eenvoudig mogelijk. Je werkt samen aan het eindresultaat terwijl je gelijktijdig in een Word document zit en daarbij ziet wat je collega aan het doen is. Gemak dient de mens.

Een veilige werkplek

Tevens zorgt Solid Partners ervoor dat de nieuwe ICT omgeving van Leskens voldoet aan de voorwaarden die de gedragscode van de KNB hierin voorschrijft. Een veilige werkplek. De bestanden dagelijks voorzien van een backup buiten het Microsoft platform en volledig beheer over de werkplekken op afstand door IT professionals van Solid Partners. Dat geeft een gerust gevoel.

Wil jij ook gebruik maken van het Secure Modern Workplace concept van Solid Partners in het notariaat?

Neem dan nu contact op met Francien, onze accountmanager van het Notariaat Team!

× Hoe kunnen wij jou helpen?