We do IT for you

Solid Partners is een full service ICT dienstverlener. Samen met jou gaan we voor de meest optimale inrichting van je ICT Beheer omgeving, zorgen we voor tevreden gebruikers, borgen we de kwaliteit en is je data altijd veilig.

Bouw- en Installatietechniek

Solid Partners biedt een breed scala aan ICT diensten op gebied van Cloud, Digitale werkplek, IT Security, Connectivity en Software. Waarbij niet alleen de beschikbaarheid van de dienst een belangrijk aspect is, maar ook mensen die begrijpen hoe ze jou kunnen helpen om jouw doelen te realiseren! Solid Partners is een ICT organisatie met vestigingen in Deventer en Raalte.

Het succes van jou als ondernemer, wordt mede bepaalt door jou en jouw team. ICT is daarbij een belangrijk hulpmiddel om doelen te behalen. Denk hierbij aan betere en snellere communicatie vormen en verbetering van de productiviteit van medewerkers. Maar ook het efficiënt inrichten van alle bedrijfsprocessen met de juiste ICT middelen.

Daarom hebben wij ruim 40 gepassioneerde, proactieve experts met kennis over de nieuwste technologieën aan boord. Jouw doel wordt ondersteund door ons doel, jouw succes bepaald mede ons succes.

Dus wil je jouw ICT uitbesteden? Of heb je advies nodig over het efficiënter inrichten van jullie systemen? Laat een van onze accountmanagers je adviseren.

Wil jij jouw ICT Beheer uitbesteden?

Integer tincidunt. Cras dapibus. Vivamus elementum semper nisi. Aenean vulputate eleifend tellus. Aenean leo ligula porttitor eu consequat vitae, eleifend ac enim. Aliquam lorem ante.

× Hoe kunnen wij jou helpen?