Over Solid Partners

Solid Partners biedt een breed scala aan ICT diensten op gebied van Cloud, Modern Workspace, IT Security, Connectivity en Software. Waarbij niet alleen de beschikbaarheid van de dienst een belangrijk aspect is, maar ook mensen die begrijpen hoe ze jou kunnen helpen om jouw doelen te realiseren!

Solid Partners is een ICT organisatie met vestigingen in Deventer, Heeten en Raalte. De organisatie is in 2020 ontstaan toen Herbert Voordes (Solid Partners en Sibat) en Peter van den Bos (Locosoft) gezamenlijk besloten WeKaDATA van de toenmalige eigenaar over te nemen. Vanaf 2021 treedt de nieuwe organisatie in zijn geheel als Solid Partners naar buiten.

Het succes van jou als ondernemer, wordt mede bepaalt door jou en jouw team. ICT is daarbij een belangrijk hulpmiddel om doelen te behalen. Denk hierbij aan betere en snellere communicatie vormen en verbetering van de productiviteit van medewerkers. Maar ook het efficiënt inrichten van alle bedrijfsprocessen met de juiste ICT middelen.

Daarom hebben wij ruim 40 gepassioneerde, proactieve experts met kennis over de nieuwste technologieën aan boord. Jouw doel wordt ondersteund door ons doel, jouw succes bepaald mede ons succes.

 

Visie

Organisaties die succesvol willen zijn zullen zich continu moeten kunnen aanpassen aan de veranderende marktomstandigheden. Hiervoor is een solide, dynamische en veilige ICT-omgeving noodzakelijk. 

Solid Partners wil met haar unieke aanpak vooroplopen in het toepassen van moderne technologie en haar klanten optimaal ondersteunen in de digitale transformatie.

Missie

De missie van Solid Partners is: “Haar klanten optimaal laten profiteren van de zakelijke voordelen van technologie”. Dit doen wij door dicht bij de klant te staan en gericht te adviseren en uitvoeren. Wij garanderen continuïteit, beschikbaarheid, veiligheid en integriteit van uw bedrijf kritische data. Wij zijn enthousiast, betrouwbaar en wij hebben allemaal een passie voor ICT. Hierdoor creëren wij langdurige en succesvolle relaties met zowel klanten als partners. Wij willen van Solid Partners ‘de’ meest toonaangevende ICT Dienstverlener van Nederland maken.

Mijn Solid

Welke ICT-dienstverlener is zo transparant?

Met MIJN Solid Partners bieden wij je een 360 graden view over jouw IT-omgeving die je bij ons hebt ondergebracht. Dit is een realtime online omgeving waarin je toegang hebt tot:

  • Een overzicht van al jouw tickets (incidenten, changes en projecten)
  • Een overzicht van al jouw ICT-kosten (inclusief rapportage)
  • Realtime inzicht in al jouw ICT-diensten
  • Het verbruik van jouw gegevens
  • Selfservice direct gekoppeld aan jouw technische platform

Als ICT-afdeling van onze relaties vinden wij het belangrijk om transparantie uit te stralen. Wij zorgen ervoor dat je in control blijft. Eén portaal, één overzicht!

De ICT-diensten die je bij ons hebt ondergebracht, zijn volledig inzichtelijk. De Service Level-afspraken worden direct zichtbaar, doordat wij onze monitoringssystemen hebben gekoppeld aan de diensten die je bij ons afneemt. Hierdoor heb je 24 uur per dag/ 7 dagen per week inzicht in jouw ICT-systemen. Hierdoor is de complexe materie van ICT voor jou begrijpelijk en transparant.

Weten hoe wij dit doen en hoe dit er voor jou uit kan komen te zien? Bel ons voor advies!

Certificeringen

ISO 9001 EN ISO 27001

Solid Partners heeft de ISO 9001 (kwaliteitsmanagement) en ISO 27001 (informatiebeveiliging) certificering behaald. Deze certificeringen geven de klanten van Solid Partners de garantie dat er continue wordt gewerkt om de dienstverlening naar een nog hoger niveau te krijgen en dat Solid Partners de beschikbaarheid, vertrouwelijkheid en integriteit van data garandeert.

ISO 9001

ISO 9001 is een certificeerbare norm die gericht is op kwaliteitszorg. ISO 9001 is een proces- en systeemgeoriënteerde benadering van kwaliteitsmanagement en continue verbetering. Hiermee krijgen de klanten van Solid Partners de garantie dat de ICT dienstverlener continue de dienstverlening verbetert voor een zo optimale klanttevredenheid.

ISO27001

ISO 27001 is een certificeerbare norm die gericht is op informatiebeveiliging. Informatie is een waardevol eigendom dat jouw bedrijf kan maken of breken. Met behalen van het ISO27001 certificaat kan je vol vertrouwen met Solid Partners zaken doen. Het certificaat geeft de klanten van Solid Partners de garantie dat de beschikbaarheid, vertrouwelijkheid en integriteit van data wordt gegarandeerd.

 

Copyright © 2020 - 2022​​​​​​SitemapCookieverklaringPrivacyverklaringAlgemene voorwaarden