ODS Het Roessink

Sponsoring ODS Het Roessink in Deventer

10 juli 2023

Wij wensen de leerlingen van ODS Het Roessink heel erg veel plezier met de nieuwe speeltoestellen, gesponsord door Solid Partners.

Wij wensen de leerlingen van ODS Het Roessink in Deventer heel erg veel plezier met de nieuwe speeltoestellen, gesponsord door Solid Partners.

Zoals u ongetwijfeld al gezien is het groene plein verrijkt met twee prachtige nieuwe speeltoestellen! De nieuwe toestellen zijn enorm in trek en er wordt al veel op gespeeld en geklommen.

Dankzij de financiële bijdragen van Solid Partners, Inovanta en Podium de Hip zijn deze speeltoestellen op 20 juni geplaatst en in gebruik genomen. Daarnaast hebben de leerlingen van het Roessink ook een bijdrage geleverd door rondjes te rennen tijdens de sponsorloop. De perfecte organisatie van deze sponsorloop lag in handen van de leerlingenraad en de ouderraad. Op dit moment kunnen wij u vertellen dat er al 4000 euro is opgehaald! Een voortreffelijke prestatie!

Komt u binnenkort de speeltoestellen even bewonderen of durft u de uitdaging aan om in de toestellen te klimmen?

Namens alle leerlingen van het Roessink willen wij iedereen hartelijk bedanken die een steentje heeft bijgedragen om dit mogelijk te maken!

ODS Het Roessink
ODS Het Roessink

Uw ICT landschap laten inventariseren?

Maak een afspraak!

× Hoe kunnen wij jou helpen?