Alpe d'Huzes

Norbert fietst de Alpe d’HuZes

18 mei 2023

Onze collega Norbert Derickx fietst over 1,5 week mee in de Alpe d'HuZes. Wij sponsoren hem met heel veel liefde!

Onze collega Norbert Derickx fietst over 1,5 week mee in de Alpe d’HuZes. Wij sponsoren hem met heel veel liefde! Wij zijn nu al super trots op hem en bewonderen zijn enorme doorzettingsvermogen! 𝑴𝒐𝒕𝒊𝒗𝒆𝒆𝒓 𝒋𝒊𝒋 𝒉𝒆𝒎 𝒐𝒐𝒌 𝒅𝒐𝒐𝒓 𝒕𝒆 𝒔𝒑𝒐𝒏𝒔𝒐𝒓𝒆𝒏 𝒗𝒐𝒐𝒓 𝒅𝒊𝒕 𝒐𝒏𝒕𝒛𝒆𝒕𝒕𝒆𝒏𝒅𝒆 𝒈𝒐𝒆𝒅𝒆 𝒅𝒐𝒆𝒍?

https://lnkd.in/eAxfVaJZ

Norbert:
Waarom ik meedoe aan Alpe d’HuZes
Ik doe mee aan Alpe d’Huzes enerzijds om samen met anderen het leven te vieren en anderzijds om stil te staan bij familie en vrienden die er helaas door kanker niet meer zijn. Helaas heb ik de afgelopen jaren enkele familieleden en vrienden verloren die mij zeer dierbaar waren en diep in mijn hart nog steeds zijn. Ik gun iedereen een kankervrij leven of een volledig herstel van deze ziekte. Juist nu ik zelf gezond ben, wil ik met een gezonde en uitdagende inspanning geld inzamelen voor kankeronderzoek om anderen te helpen.
Vorig jaar heb ik voor het eerst Alpe d’Huzes gefietst. Die saamhorigheid en sfeer op de berg, die heeft mij gepakt. Een ieder is gelijk, een ieder gaat omhoog met één of meerdere verhalen op de rug. Een ieder moedigt elkaar aan om die top te halen. Dat maakt Alpe d’Huzes zo’n uniek evenement. Even samen om te delen, even samen om te lijden, even samen om anderen te helpen.

Norbert Derickx
Norbert
Shirt Alpe d Huzes

Wil jij hem ook motiveren en sponsoren?

Neem contact op met Norbert

× Hoe kunnen wij jou helpen?