Managed Firewall van Solid Partners

12 maart 2024

Onze Managed Firewall oplossing is in staat om de allerbeste, aanpasbare beveiliging te bieden die past bij elke omgeving of beveiligingsvereiste – van kleine en middelgrote bedrijven tot netwerken van ondernemingen, datacenters en serviceproviders.

Of je nu een Firewall aan wilt schaffen of als dienst afneemt, bij een Firewall gaat het niet zo zeer om het apparaat, maar meer wat je er mee doet. Iedere organisatie ziet dat je netwerk continu risico loopt door invloeden van buitenaf zoals hackers, malware, virussen en spam. Dit brengt de veiligheid en continuïteit van je bedrijfsvoering in gevaar.

Met de dienst Managed Firewall van Solid Partners, is je organisatie altijd beschermd tegen deze bedreigingen. Maar een firewall onderhouden vereist tijd en gespecialiseerde security kennis.

Het plaatsen van een Firewall, zonder onderhoud en beheer, is niet toereikend. Het is zaak om je digitale voordeur up-to-date te houden. Dit vergt aandacht, tijd en kennis. Met de dienst Managed Firewall van Solid Partners, zorgen wij ervoor dat het beheer in vertrouwde handen is van specialisten! Of je nu je Firewall zelf aangeschaft hebt en het beheer wilt uitbesteden, of gewoonweg een volledige dienst bij ons afneemt, waarbij wij ook de hardware in beheer houden. Een zorgeloze gedachte!

Ben jij veilig aan het werk?

Vraag ons naar informatie

× Hoe kunnen wij jou helpen?