We do IT for you

ICT RAALTE

Bent u als ondernemer op zoek naar een ICT afdeling in RAALTE. Solid Partners wil graag de ICT afdeling zijn voor MKB bedrijven, onderwijs- en zorginstellingen. Wij zien echter in de praktijk dat het voor de meeste organisaties die de ICT dienstverlening uitbesteed hebben (omdat ze zelf de focus hebben liggen op de eigen business), lastig is om controle te houden.

Solid Partners heeft een concept ontwikkelt, waarin wij onze dienstverlening volledig transparant maken. Geen complexe zaken, maar eenvoud! Daar houden wij van. Wij zorgen ervoor dat u in RAALTE bezig kunt zijn met uw business, terwijl wij uw ICT systemen monitoren, beheren en onderhouden. Veelal vanuit een Cloud oplossing, maar ook als u uw ICT systemen nog zelf op locatie heeft staan kunnen wij het beheer hierop prima voor u uitvoeren.

BIJ WELKE ICT-DIENSTEN KUNNEN WIJ U HELPEN?

Solid Partners is een ICT dienstverlener, die een breed scale aan IT en Telefonie Cloud diensten biedt aan ondernemers in RAALTE. Of het nu gaat om Online Telefonie, Office 365, Microsoft 365, werkplek beheer of beveilingsoplossingen.

Onze adviezen starten bij het inventariseren van uw business model en hoe ICT hierin kan ondersteunen. We zien dat ICT al sinds jaar en dag een opmars maakt in welke beroepsgroep dan ook. ICT zorgt er voor dat u efficiënter kunt werken, uw concurrentie positie kunt verbeteren en uw afzet markt kunt vergroten.

Daar waar de afzetmarkt in het verleden veelal in RAALTE en omgeving was, is de afzetmarkt middels e-commerce nu vele malen groter. Niet alleen Nederland, maar Europa of de wereld is uw nieuwe afzetmarkt geworden.

Maar hoe zorgt u ervoor dat u eenvoudig bereikbaar bent 24 uur per dag, 7 dagen per week? En heeft u ook een IT dienstverlener die op alle momenten van de dag de juiste ondersteuning kan leveren. Doordat wij sterk inzetten op selfservice oplossingen, zorgt Solid Partners er voor dat IT ondersteuning ook betaalbaar blijft.

VERGROOT UW AFZETMARKT MET SLIMME ICT OPLOSSINGEN

Samenwerken niet alleen binnen uw eigen organisatie binnen RAALTE , maar ook met partners (klanten en leveranciers) wereldwijd behoort nu ook eenvoudig tot de mogelijkheden. ICT oplossingen duur? Nee, met Microsoft Teams, zorgt u er voor dat samenwerken eenvoudiger wordt en zeker betaalbaar is. Denk hierbij ook aan video vergaderen op afstand. Delen van bestanden tijdens een vergadering, minder reistijd en reiskosten en sneller kunnen werken aan de juiste oplossingen.

En uiteraard zorgt Solid Partners dat uw medewerkers veilig kunnen werken aan bedrijfsdata. Door te zorgen voor de juiste oplossingen, zoals het eenvoudig maken van een back-up van uw bestanden vanuit Office 365 en daarmee uw data veilig stellen tegen potentiele ransomware aanvallen. Wij zorgen ervoor dat u internetcriminelen een stap voorblijft.

Weten hoe Solid Partners dit doet voor u als ondernemer in RAALTE? Neem contact met ons op voor passend advies voor uw organisatie.

× Hoe kunnen wij jou helpen?