We do IT for you.

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner om jouw ICT-afdeling onder handen te nemen? Dat is niet vreemd. IT (ICT Deventer) wordt steeds complexer en moeilijker te behappen. Daarom kiezen steeds meer bedrijven ervoor om het beheer van hun ICT-omgeving helemaal of gedeeltelijk uit te besteden. Met de ICT Dienstverlening van Solid Partners, ben je daarvoor aan het juiste adres. Wij helpen je onder meer bij het efficiënt inrichten van jouw bedrijfsprocessen met de juiste ICT-middelen.

Is jouw ICT dienstverlening op peil?

Wij kunnen dat voor je inventariseren.

Deventer1

ICT Dienstverlening op Maat!

Ontdek onze eersteklas ICT-dienstverlening! Bij ons draait alles om het optimaliseren van jouw bedrijf met behulp van geavanceerde technologie. Wij bieden op maat gemaakte oplossingen om jouw operationele efficiëntie te verbeteren en jouw concurrentiepositie te versterken.

Ons team van ervaren IT-professionals staat klaar om u te ondersteunen bij al jouw technologische behoeften. Of het nu gaat om netwerkbeheer, cloudmigratie, cybersecurity, softwareontwikkeling of IT-consulting, wij leveren hoogwaardige diensten die naadloos aansluiten op jouw bedrijfsdoelen.

Wij begrijpen dat geen enkel bedrijf hetzelfde is. Daarom luisteren we naar jouw specifieke eisen en ontwikkelen we oplossingen die perfect passen bij jouw organisatie. Met onze proactieve aanpak minimaliseren we downtime en zorgen we voor een betrouwbare IT-infrastructuur.

Kies voor onze ICT-dienstverlening en laat jouw bedrijf gedijen in het digitale tijdperk. Neem vandaag nog contact met ons op voor een consultatie en ontdek hoe wij jouw bedrijf naar nieuwe hoogten kunnen brengen. Jouw succes is onze prioriteit!

Bovendien staan wij bekend om onze klantgerichte aanpak. We luisteren naar jouw wensen en zorgen ervoor dat onze oplossingen aan jouw verwachtingen voldoen. Uw tevredenheid is onze hoogste prioriteit.

Bij welke ICT diensten kunnen wij je helpen?

Solid Partners biedt een breed scala aan diensten op gebied van ICT dienstverlening in de Stedendriehoek, de provincie Overijssel, zelfs in heel Nederland.

Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan het onderbrengen van jouw ICT-omgeving in de Cloud & Modern Workplace, de beveiliging (IT-security) van jouw algehele ICT landschap, het beschermen van jouw digitale werkplek, het aanschaffen van passende software en het inrichten van een goed en veilig connectiviteitsplan.

Veilig omgaan met jouw gegevens

Het is altijd van belang om veilig te werk te gaan. Er zijn verschillende aspecten van beveiliging (IT security) die Solid Partners voor jou in kan vullen:

  • Toegangsbeveiliging
  • Beveiliging van uw mailomgeving
  • Beveiliging van uw bedrijfsdata en -bestanden
  • Beveiliging van uw kantooromgeving

Wij kunnen alle aspecten van beveiliging voor u realiseren. Het ie niet de bedoeling dat jullie (bedrijfs)gegevens zomaar op straat komen te liggen. Wij creëren graag een veilige werkplek voor jou en jullie medewerkers zodat je alle online platvormen zorgeloos kunt gebruiken. Solid Partners zorgt onder andere voor veilige back-ups van jouw data en betrouwbare beveiliging voor uw Windows- en MAC-systemen. Wij kunnen jouw IT op afstand beheren, maar komen ook graag langs bij u op locatie om patches en updates door te voeren op jouw ICT-omgeving.

Vraag om een IT landschaps inventarisatie door één van onze medewerkers.

Branches

Al deze werkzaamheden voeren wij uit voor ondernemingen in verschillende branches, waaronder het MKB, het notariaat, de groothandel, bouw- en installatietechniek, automotive en de zorg. Met nieuwe ICT-toepassingen kun je jouw organisatie beter en efficiënter laten werken.

Service

Wij hebben voor ieder type ondernemer passende IT-oplossingen. Solid Partners kijkt naar jouw organisatie, jouw IT-behoefte en vervult deze vervolgens op een wijze die bij jouw onderneming past. De oplossingen die wij bieden ondersteunen jouw organisatie op een slimme manier. Door betere systemen in te zetten, ervaren werknemers niet meer werkdruk, maar kan er wel meer werk verzet worden in dezelfde tijd.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor het uitbesteden van IT? Je kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Heb jij al ICT dienstverlening op maat?

Laat je daar goed over adviseren.

Case: Microsoft 365

Go Ahead Eagles

Als Betaald Voetbal organisatie gaat het om het resultaat op het veld. Dit resultaat wordt behaald als alle schakels kloppen, ook je ICT.

× Hoe kunnen wij jou helpen?