VWDK

VWDK

18 oktober 2022

Om onze klanten op tijd te voorzien van een goede actie, zijn wij als notaris aangewezen op onze ICT diensten. Wij zijn blij dat wij dit uitbesteed hebben aan Solid Partners!

Zorgvuldigheid, een hoge kwaliteit en innovatieve oplossingen

Zorgvuldigheid, een hoge kwaliteit en innovatieve oplossingen spelen een hoofdrol bij Van Weeghel Doppenberg Kamps Notarissen. Dat is in de loop van de tijd niet veranderd, maar de behoeften op ICT-gebied wel. Daarom inventariseerde Solid Partners samen met Van Weeghel Doppenberg Kamps Notarissen de bestaande ICT-wensen en eisen. Vervolgens stapte het notariskantoor veilig en goed werkend over op moderne en efficiënte software die de organisatie versterkt.

Eenvoudig samenwerken

Zoals veel notariskantoren werkte Van Weeghel Doppenberg Kamps Notarissen tot voor kort in een werkplek-online-omgeving, gekoppeld aan een datacenter. Na de overstap werken medewerkers met Notarisdossier en Microsoft SharePoint als Document Management Systeem. Hiermee kunnen zij efficiënter werken vanuit een systeem en is het mogelijk om modellen eenvoudig zelf aan te passen.

Met deze ICT-oplossingen houden we controle over (bedrijfs)gegevens en documenten.

Alles-in-één

Het alles-in-een-softwarepakket, inclusief koppeling met Microsoft 365, online klantportaal en Microsoft Teams, maakt samenwerken (op afstand) heel eenvoudig. De hardware, in de vorm van een flexibele werkplek met laptop, ondersteunt dit.
“Dankzij de uitgebreide beveiligingsopties worden onze gegevens beschermd tegen bedreigingen van binnen en buiten onze organisatie.” – Mary Ann Schoppema, senior office manager.

Rustig overstappen

De overstap naar Notarisdossier en Microsoft SharePoint als Document Management System vond plaats in twee etappes. Hierdoor bleven de rust en continuïteit in de organisatie gewaarborgd. Solid Partners trainde de medewerkers voorafgaand aan de overstap om de overgang zo makkelijk mogelijk te maken. De 1e stap was de overgang van Quantaris naar Notarisdossier. Een half jaar later volgde de ingebruikname van Microsoft SharePoint. Wij zijn zeer tevreden over de overstap. Door deze digitalisering zijn we productiever en werken we beter samen”, zegt Mary Ann Schoppema, senior office manager. “Solid Partners ondersteunt ons volledig bij het up-to-date houden van al onze ICT, van werkplek en cloudomgeving tot beveiliging en telefonie. Het is prettig dat wij voor al onze ICT-vraagstukken bij Solid Partners terecht kunnen.

VWDK

“Om onze klanten op tijd te voorzien van een goede actie, zijn wij als notaris aangewezen op onze ICT diensten. Wij zijn blij dat wij dit uitbesteed hebben aan Solid Partners!”

Van Weeghel Doppenberg Kamps Notarissen, Mary Ann Schoppema

× Hoe kunnen wij jou helpen?