VWDK

18 oktober 2022

Om onze klanten op tijd te voorzien van een goede actie, zijn wij als notaris aangewezen op onze ICT diensten. Wij zijn blij dat wij dit uitbesteed hebben aan Solid Partners!

Om onze klanten zo goed mogelijk te helpen, zijn wij als notaris aangewezen op onze ICT. Wij zijn blij dat wij dit hebben uitbesteed aan Solid Partners!

Zorgvuldigheid, kwaliteit en veiligheid

Zorgvuldigheid, kwaliteit en veiligheid spelen een hoofdrol bij Van Weeghel Doppenberg Kamps Notarissen. Dat is in de loop van de tijd niet veranderd, maar de behoeften op ICT-gebied veranderden wel. Dat vormde de aanleiding voor een inventarisatie van actuele ICT-wensen en eisen door Solid Partners. Vervolgens stapte het notariskantoor veilig en soepel over op moderne en efficiënte software.

Eenvoudig samenwerken

Zoals veel notariskantoren werkte Van Weeghel Doppenberg Kamps Notarissen tot voor kort in een werkplek-online-omgeving, gekoppeld aan een datacenter. Na de overstap werken medewerkers met software zoals Notarisdossier en Microsoft SharePoint als Document Management Systeem. Hiermee kunnen wij efficiënter werken en is het mogelijk om modellen eenvoudig zelf aan te passen”, vertelt Mary Ann Schoppema, senior officemanager.

Met deze ICT-oplossingen houden we controle over (bedrijfs)gegevens en documenten.

Alles-in-één

Het alles-in-een-softwarepakket, inclusief koppeling met Microsoft 365, online klantportaal en Microsoft Teams, maakt samenwerken (op afstand) heel eenvoudig. De hardware, in de vorm van een optimale digitale werkplek met laptop, ondersteunt dit.

“Dankzij de uitgebreide beveiligingsopties worden onze gegevens beschermd tegen bedreigingen van binnen en buiten onze organisatie”

Rustig overstappen

De overstap naar Notarisdossier en Microsoft SharePoint vond plaats in twee etappes. Hierdoor werden de rust en continuïteit in de organisatie gewaarborgd.

Om de transitie zo makkelijk mogelijk te maken trainde Solid Partners de medewerkers in het gebruik van de Microsoft-software. De eerste stap was de overgang van Quantaris naar Notarisdossier. Een half jaar later volgde de ingebruikname van Microsoft SharePoint.

“Wij zijn zeer tevreden over de overstap. Door deze digitalisering zijn we productiever en werken we beter samen.”

“Solid Partners ondersteunt ons volledig bij het up-to-date houden van al onze ICT, van de optimale digitale werkplek tot beveiliging en telefonie. Het is prettig dat wij voor al onze ICT-vraagstukken bij Solid Partners terecht kunnen.”

 

VWDK

“Om onze klanten op tijd te voorzien van een goede actie, zijn wij als notaris aangewezen op onze ICT diensten. Wij zijn blij dat wij dit uitbesteed hebben aan Solid Partners!”

Van Weeghel Doppenberg Kamps Notarissen, Mary Ann Schoppema

× Hoe kunnen wij jou helpen?