Solide Partners

‘Solide partners’ met vele raakvlakken!

4 oktober 2022

‘Solide partners’ met vele raakvlakken! Solid Partners is een full service ICT dienstverlener, Wensink Automotive is dát op het gebied mobiliteit.

‘Solide partners’ met vele raakvlakken!

Solid Partners is een full service ICT dienstverlener, Wensink Automotive is dát op het gebied mobiliteit.

Samen met de klanten gaat Solid Partners voor de meest optimale inrichting van diens IT omgeving, zorgen ze voor tevreden gebruikers, borgen ze de kwaliteit en is klantdata altijd veilig. Wensink Automotive doet dát door maatwerk te leveren door te helpen met de voertuigsamenstelling en de Bedrijfswageninrichting van Wensink Inbouw. Bij beide partijen staat kwaliteit en veiligheid voor de gebruikers centraal.

Echte professionals

Solid Partners werkt met hun team van ervaren IT professionals die jou graag helpen met het realiseren van jouw ambitie door op een persoonlijke en pro-actieve manier met je samen te werken. Zij onderscheiden zich door op strategisch niveau mee te denken, hun brede dienstenpakket, door echt te automatiseren en met een excellente transparante dienstverlening.

Over Wensink

Wensink is een solide, gerenommeerd bedrijf met flinke ambities! Zo leveren we Mobility as a Service aan iedereen die graag zorgeloos onderweg wil zijn. Op welke manier dan ook. Daarvoor werken we met mooie, premium merken en verschillende producten. We investeren dan ook flink in innovatie om iedere dag een stukje beter te worden in wat we doen. Met 40 vestigingen zijn we dan ook altijd dichtbij.

Solide Partners
× Hoe kunnen wij jou helpen?