We do IT for you

ICT WIJHE

Als ondernemer in Wijhe wilt u uw focus leggen op uw business en niet druk zijn met uw ICT. Wij snappen dit als geen ander en ons motto is dan ook “uw ICT afdeling, onze zorg!”

Solid Partners weet als geen ander u te adviseren over passende ICT oplossingen. Of het nu gaat om een volledige desktop in de cloud, een Workspace omgeving of Office 365 wij verzorgen voor u de levering, de uitrol, het onderhoud en beheer.

Door onze jarenlange ervaring kennen wij de valkuilen en weten u hiervan te behoeden. Samen met u kijken wij welke ICT oplossingen er het beste passen bij uw profiel en bij uw werkwijze. Wij zorgen ervoor dat uw medewerkers effectief en efficiënt kunnen werken!

VOOR IEDERE DOELGROEP DE JUISTE ICT OPLOSSING!

Doordat Solid Partners een breed scala heeft aan ICT oplossingen kunnen wij er voor zorgen dat uw medewerkers productief zijn, maar ook dat de beveiliging van uw gegevens gewaarborgd zijn.

Een team van IT specialisten verzorgt dagelijks de ondersteuning van onze relaties op het gebied van pro-actief beheer, maar met name ook het ondersteunen van gebruikers bij allerhande vragen. Deze kunnen gaan over technische zaken, maar zeker over functionele gebruikersvragen. Uw ICT afdeling is namelijk niet voor niets onze zorg. Wij helpen u graag om samen ICT Beleid te maken, werken dit met u uit in een praktisch plan. Vervolgens zorgen wij voor de implementatie en na oplevering regelen wij het dagelijkse onderhoud en beheer.

Naast de ICT infrastructuur kunnen wij met onze zuster bedrijven een totaalpakket leveren aan ICT diensten, dus ook software op maat en integraties.

UW GEGEVENS IN VERTROUWDE HANDEN

Het is prettig om te weten, dat Solid Partners, ISO 27001 gecertificeerd is. Daarmee weet u dat uw data in vertrouwde handen is qua beheer. ISO 27001 houdt in dat wij onze processen op orde hebben als het gaat om informatie beveiliging. Hier worden wij jaarlijks op geaudit. Dit geeft u een vertrouwd gevoel, dat u weet bij wie uw uw ICT omgeving in beheer geeft.

Tevens adviseren wij u graag op het gebied van het veiligstellen van uw data. Dit kan uiteraard op vele manieren gedaan worden. Wij kijken graag welke oplossing het beste past bij uw wensen en uw budget.

× Hoe kunnen wij jou helpen?