We do IT for you

ICT HOLTEN

Als ondernemer in HOLTEN weet u ook als geen ander dat ICT steeds meer een cruciale rol gaat vervullen voor uw bedrijfsvoering. Solid Partners kan u hierin bij staat als het gaat om het vertalen van bedrijfsdoelstellingen, naar passende ICT oplossingen. Of het nu gaat om de ICT Infrastructuur, telefonie oplossingen of bedrijfssoftware.

Juist ons onderscheidend vermogen ligt er in dat wij ook de expertise in huis hebben op het gebied van bedrijfssoftware zodat wij de gehele ICT keten voor u kunnen vervullen.

VAN BEDRIJFSSOFTWARE TOT INFRASTRUCTUUR

Zoals ons motto luidt “Uw ICT afdeling, onze zorg!” starten wij met de ondernemer om te kijken naar de bedrijfsdoelstellingen. Wat is uw businessmodel en hoe is deze onderhevig aan verandering. Hoe kunnen wij er voor zorgen dat uw ICT flexibel is en hierop meebeweegt. Deze stap wordt ingevuld door onze ICT consultant, die u hierin als uw IT manager bijstaat.

Vervolgens is het zaak om het model in te gaan vullen met oplossingen. Daarbij maken wij van een functioneel ontwerp en technisch ontwerp en toetsen dit aan de praktijk. Na de oplevering van de ICT omgeving, voeren wij de monitoring, het onderhoud en beheer op en zijn er voor uw medewerkers als het gaat om een eerste lijns ServiceDesk. Persoonlijk en betrokken!

MET WELKE OPLOSSINGEN DOEN WIJ DIT?

Zoals reeds aangegeven heeft Solid Partners een breed scala aan oplossingen. Van Cloud oplossingen zoals Office 365, bedrijfssoftware om uw business te ondersteunen, wij bouwen websites en webshops en zorgen daarmee dat wij de gehele keten zo veel mogelijk integreren.

Aanvullend doen wij dit met telefonie oplossingen die hierop aansluiten. Daarmee kunnen wij zorgen dat uw medewerkers zo efficient mogelijk kunnen werken en voorzien worden van de juiste informatie.

Solid Partners, uw ICT afdeling voor:

  • Cloud oplossingen
  • Werkplek
  • Beveiliging van uw bedrijfsdata
  • Connectiviteit
  • Software Integratie en Solutions
× Hoe kunnen wij jou helpen?