RM Sanitair

RM Sanitair

19 oktober 2022

RM Sanitair is distributeur van Easy Drain en leverancier van badkamer meubelen onder het label Looox. Door de jarenlange ervaring in Sanitair en een eigen inslag als het gaat om noviteiten en trends ontwikkelt RM Sanitair onder het merk Looox eigen oplossingen en maatwerk oplossingen. ICT wordt hierbij steeds belangrijker, of het nu gaat om de just-in-time leveringen, of als het gaat om het ontwerpen van een maatwerk meubel online, die direct na akkoord in productie kan worden genomen in de eigen productie locatie in Deventer.

Ontwikkelen, produceren en distribueren

RM Sanitair, leverancier van Looox badkamermeubelen, is totaalleverancier van badkameroplossingen. RM Sanitair ontwerpt badkamermeubelen en maakt ze op maat. Dat vraagt om ICT die dat proces van A tot Z ondersteunt. En daarop heeft Solid Partners uiteraard het antwoord.

Voor efficiënte orderverwerking integreert Solid Partners verschillende integratieservices en Microsoft Azure. De RM Sanitair webshop is gekoppeld aan het ERP-systeem, waardoor artikelbeheer eenvoudiger wordt. Dat geeft de medewerkers RM Sanitair meer tijd voor persoonlijk advies aan klanten. Omdat persoonlijk contact bovendien steeds belangrijker wordt, mag een goed CRM-systeem natuurlijk niet ontbreken.

Badkamermeubels op maat

Omdat RM Sanitair badkamermeubilair op maat maakt, had het bedrijf behoefte aan specialistische ICT-oplossingen. Begrijpelijk, want het ontwerpen van een op maat gemaakt badkamermeubel, het produceren en op tijd leveren is een ingewikkeld proces. Dat niet alleen, ook gegevens met betrekking tot garantie moeten worden vastgelegd.

De nadruk ligt dus niet langer op voorraadbeheer en logistiek, maar op beheersing van de totale keten, van bestelling tot levering.

Persoonlijk contact is steeds belangrijker, dus mag een goed CRM-systeem niet ontbreken

Klantbeleving

RM Sanitair vindt het belangrijk dat klanten tevreden zijn over de service, en wil dat medewerkers hetzelfde tevreden gevoel ervaren. Een goed CRM-systeem is daarbij essentieel. Het ondersteunt medewerkers en maakt hun werk eenvoudiger en overzichtelijker. De integratie van de webshop en het ERP-pakket zorgt daarbij voor actuele voorraad- en prijsinformatie.

RM Sanitair
× Hoe kunnen wij jou helpen?