We do IT for you

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner in IT DEVENTER om jouw ICT-afdeling onder handen te nemen? Dat is niet vreemd. IT wordt steeds complexer en moeilijker te behappen. Daarom kiezen steeds meer bedrijven ervoor om het beheer van hun ICT-omgeving helemaal of gedeeltelijk uit te besteden. Bij Solid Partners ben je daarvoor aan het juiste adres. Wij helpen je onder meer bij het efficiënt inrichten van jouw bedrijfsprocessen met de juiste ICT-middelen.

Hoe veilig is jouw IT geregeld?

Al over nagedacht?

Deventer1

Bij welke ICT DIENSTEN kunnen wij jou helpen?

Solid Partners biedt een breed scala aan diensten op gebied van ICT, niet alleen in DEVENTER, ook in de Stedendriehoek, de provincie Overijssel, zelfs in heel Nederland.

Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan het onderbrengen van jouw ICT-omgeving in de Cloud & Modern Workplace, de beveiliging van jouw algehele ICT landschap, het beschermen van jouw digitale werkplek, internet- of glasvezelverbinding, complexe telecommunicatie-systemen of datanetwerken, het aanschaffen van passende business software en het inrichten van een goed en veilig connectiviteitsplan.

NIeuws & Blogs

In welke BRANCHES zijn wij werkzaam?

Al deze werkzaamheden voeren wij uit voor ondernemingen in verschillende branches, waaronder het MKB, het notariaat, de groothandel, bouw- en installatietechniek, automotive en de zorg. Met nieuwe ICT-toepassingen kun je jouw organisatie beter en efficiënter laten werken.

Veilig omgaan met uw gegevens

Het is altijd van belang om veilig te werk te gaan, ook in de ICT in DEVENTER. Er zijn verschillende aspecten van IT Security die Solid Partners voor jou in kan vullen:

  • Toegangsbeveiliging
  • Beveiliging van jouw mailomgeving
  • Beveiliging van jouw bedrijfsdata en -bestanden
  • Beveiliging van jouw kantooromgeving

Wij kunnen alle aspecten van beveiliging voor je realiseren. Je wilt niet dat uw (bedrijfs)gegevens zomaar op straat komen te liggen. Wij creëren graag een veilige werkplek voor jou en jouw medewerkers zodat je alle online platvormen zorgeloos kunt gebruiken. Solid Partners zorgt onder andere voor veilige back-ups van jouw data en betrouwbare beveiliging voor jouw Windows- en MAC-systemen. Wij kunnen jouw IT in DEVENTER op afstand beheren, maar komen ook graag langs bij je op locatie om patches en updates door te voeren op jouw ICT-omgeving.

Wil je graag een inventarisatie?

Dat is snel geregeld.

Cases in DEVENTER

Case: Integratie webshop en ERP-pakket

RM Sanitair

RM Sanitair is distributeur van Easy Drain en leverancier van badkamer meubelen onder het label Looox. Door de jarenlange ervaring in Sanitair en een eigen inslag als het gaat om noviteiten en trends ontwikkelt RM Sanitair onder het merk Looox eigen oplossingen en maatwerk oplossingen. ICT wordt hierbij steeds belangrijker, of het nu gaat om de just-in-time leveringen, of als het gaat om het ontwerpen van een maatwerk meubel online, die direct na akkoord in productie kan worden genomen in de eigen productie locatie in Deventer.

RM Sanitair

Case: Microsoft 365

Go Ahead Eagles

Als Betaald Voetbal organisatie gaat het om het resultaat op het veld. Dit resultaat wordt behaald als alle schakels kloppen, ook je ICT.

Case: Werkplek Online Omgeving

State of Football

Wij zijn al sinds 2019 klant bij Solid Partners. Daardoor hebben we een goede band opgebouwd, zodat men precies weet hoe wij werken, welke behoeftes wij hebben en waar onze prioriteiten liggen

× Hoe kunnen wij jou helpen?