Xelion Event bij Go Ahead Eagles in Deventer

14 november 2023

Vandaag was het Xelion Event bij Go Ahead Eagles in Deventer. We hebben de deelnemers mogen informeren over de functionaliteiten en de integraties van Xelion.

Vandaag was het Xelion Event bij Go Ahead Eagles in Deventer. Het was een interactieve en gezellige middag, waarbij onze gasten de mogelijkheid met 2 handen aangrepen om meer te weten te komen over de functionaliteiten en de integraties van Xelion.

Al op tijd zijn we van start gegaan met de voorbereidingen voor dit event. We wisten dat het een event zou worden, waar zowel klanten als prospects baat zouden hebben bij de uitleg over de gebruiksgemakken van het platform van deze telefonie-oplossing. Onze accountmanagers Patrick Smit, Jeroen Saris en Iestegar Alladin en de collega’s Léon Berends en Emiel Brinkman van de afdeling Telecom & Infra hebben zich ingezet om zoveel mogelijk reuring te maken. De uitwerking was super!

De Van Wijnen Lounge bij Go Ahead Eagles in Deventer werd omgetoverd tot een prachtig ambiance en we werden door de Dutch Horeca Group voorzien van hapjes en drankjes.

Jeroen Saris gaf een introductie, Patrick Smit vertelde over de mogelijkheden op het gebied van Telecom & Infra, daarna nam Mark Blomme het over en hij vertelde met al zijn enthousiasme over het gebruik en de doeleinden van Xelion.

Met als afsluiting de rondleiding door de catacomben van Go Ahead Eagles door Stefan Rutgers, kijken wij terug op een fantastisch geslaagd event!

Wil jij meer info over Xelion?

Neem contact met ons op!

× Hoe kunnen wij jou helpen?