Trainings-sessie Microsoft op Mallorca

22 mei 2023

Afgelopen week is Jeroen Saris namens Solid Partners uitgenodigd door Microsoft om aanwezig te zijn bij een trainingssessie op Mallorca.

Afgelopen week is Jeroen Saris namens Solid Partners uitgenodigd door Microsoft om aanwezig te zijn bij een trainingssessie op Mallorca. Reden voor deze uitnodiging, is dat Solid Partners bij de beste 100 SMB partners van Microsoft behoort (gemeten over de periode november 2022 – maart 2023) wereldwijd! Er waren naast partners vanuit Europa, ook partners uit Australië, Midden Oosten en de Verenigde Staten!

Tijdens het event werden er sessie gehouden om kennis te delen (en nieuwe ontwikkelingen), o.a. door Thomas Abel (directeur Microsoft 365), Parri Munsel (Directeur Security) en David Bjurman-Birr (Security Architect)

Over de nieuwe ontwikkelingen mogen wij inhoudelijk helaas nog niets delen. Wat wel erg mooi is om te zien is o.a. de werking van Co-Pilot. Dit is de nieuwe toepassing van Microsoft op gebied van AI, die toegevoegd gaat worden aan het Microsoft 365 platform om gebruikers efficiënter en slimmer te laten werken. Erg gaaf om een real-time demo te krijgen van deze nieuwe toepassing!

Verder is Microsoft bezig om een van de grootste spelers te worden (ook in het MKB) als het gaat om IT Security! De snelheid waarmee nieuwe technieken en nieuwe toepassingen worden ontwikkeld zijn erg indrukwekkend. Ook hier zal men in de toekomst nog meer AI gerelateerde technieken toepassen om IT omgevingen beter te beschermen en hierop te reageren bij afwijkend gedrag.

Een aantal enerverende dagen met erg veel nieuws vanuit Microsoft! Daarnaast goed om de nodige contacten op te doen met andere Microsoft partners om daarmee informatie uit te wisselen.

Wil jij meer weten over de trip van Jeroen?

Neem contact op met hem

× Hoe kunnen wij jou helpen?