Thijmen Eilers over de groei & ontwikkeling binnen Solid Partners

17 november 2023

Met enkele jaren ervaring in het vak en heel wat trainingen en opleidingen verder is hij met veel enthousiasme en doorzettingsvermogen doorgegroeid naar Engineer Managed Services en op dit moment heeft Thijmen net weer een stap gezet naar Network & System Engineer.

Dit is Thijmen Eilers, hij werkt sinds 2018 al bij ons op onze vestiging in Raalte. Tijdens zijn opleiding bij ROC Aventus – ICT Beheer – niveau 4, heeft Thijmen bij ons zijn stage afgerond. Daarna kwam hij fulltime in dienst als IT Support Engineer. Met enkele jaren ervaring in het vak en heel wat trainingen en opleidingen verder is hij met veel enthousiasme en doorzettingsvermogen doorgegroeid naar Engineer Managed Services en op dit moment heeft Thijmen net weer een stap gezet naar Network & System Engineer.

In die tussentijd heeft hij ook de nodige trainingen en opleidingen gevolgd om zichzelf te kunnen ontwikkelen en die groei te kunnen maken. Hij is eager, intelligent, enthousiast en wil graag iets toevoegen aan het leven. Voor zichzelf en voor het bedrijf. Die motivatie om met zichzelf aan het werk te willen, om alles eruit te halen wat erin zit, waarderen wij enorm. En daar steunen wij Thijmen dus ook in. Bijna ieder jaar heeft hij weer nieuwe certificaten, trofeeën, badges en diploma’s gehaald, zoals:

  • Microsoft Kusto Query language (meerdere modules) 2023
  • ITIL 4 Foundation Training 2023
  • LE-1: Linux Essentials in 2021
  • HIP Technische training in 2021
  • MS-101 Microsoft 365 Mobility & Security 2020
  • Microsoft Certified: Azure Fundamentals 2020

Thijmen, je bent echt een toevoegde waarde voor ons bedrijf. Keep up the good work!

Wil jij ook graag een collega worden van Thijmen? Kijk op onze website: Home – Werken bij Solid Partners of stuur je CV en motivatiebrief naar info@solidpartners.nl.

 

 

× Hoe kunnen wij jou helpen?