Solid Partners dankt Carina Krijnsen voor de geweldige samenwerking!

5 april 2023

Het management en de directie van Solid Partners dankt Carina voor deze fantastische samenwerking en ziet terug op een leuke en leerzame periode.

Herbert Voordes heeft vanuit Solid Partners Carina Krijnsen leren kennen in haar rol als een professionele projectleider binnen de HAN. Toen binnen Solid Partners de behoefte bestond aan een interim projectleider heeft Herbert weer contact met Carina gezocht. Met veel kennis en energie heeft zij zich deze rol binnen Solid Partners eigen gemaakt.

Na gesprekken met alle teamleden kreeg het management van Carina te horen dat er een enorm ontwikkelpotentieel in de organisatie aanwezig was, waar op dat moment weinig gebruik van werd gemaakt.

Carina Krijnsen

Carina heeft het management team en de directie binnen Solid Partners helder gemaakt wat de belangrijkste ontwikkeldoelen voor onze organisatie en onze teams zijn. Door deze ontwikkeldoelen te vertalen naar een ontwikkelplan voor de teams en ons personeel, met de focus op positieve cultuur, een positief doel en het goed benutten van potentieel van de medewerkers, heeft Carina Solid Partners middels het implementeren van agile verbeterstructuren een enorme organisatorische ontwikkeling laten doormaken. Daarmee is een “solide” basis gelegd om verdere ontwikkelingen binnen de organisatie te kunnen borgen.

Het management en de directie van Solid Partners dankt Carina voor deze fantastische samenwerking en ziet terug op een leuke en leerzame periode.

× Hoe kunnen wij jou helpen?