Samenwerking Nationaal Fonds Kinderhulp

18 oktober 2023

Wij zijn verheugd om met jullie te delen dat ons team van Solid Partners, een fantastische nieuwe samenwerking is aangegaan met Nationaal Fonds Kinderhulp!

Wij zijn verheugd om met jullie te delen dat ons team van Solid Partners, een fantastische nieuwe samenwerking is aangegaan met Nationaal Fonds Kinderhulp!

Kinderhulp is er voor alle kinderen en jongeren in Nederland tussen de 0 en 21 jaar die in armoede opgroeien. Kinderhulp helpt met iets groots, of iets kleins. Een dagje uit bijvoorbeeld, of een fiets, opleiding, leesboek, warme winterjas of cadeautje van de Sint. Dingen die heel gewoon lijken, maar toch het verschil maken voor de kinderen. Nu en in hun toekomst.

We zijn vereerd om samen met hen te werken en onze expertise op het gebied van ICT-oplossingen in te zetten om hun impact te vergroten. Deze samenwerking gaat voor ons verder dan alleen zakelijke belangen. Het is een kans om een positieve bijdrage te leveren aan de maatschappij. We zullen ons uiterste best doen om hen te ondersteunen bij het bereiken van hun doelen en hun waardevolle werk te ondersteunen.

Bedankt voor jullie vertrouwen in Solid Partners.

× Hoe kunnen wij jou helpen?