Norbert en Tieneke gaan weer voor de Alpe d’HuZes

29 mei 2024

Dit jaar doen 13 teamleden actief mee. Een aantal lopen de Alpe d'Huzus op woensdag 5 juni en het grootste aantal zal op 6 juni de Alpe d'Huzes fietsen. 6x omhoog is geen doel an sich

Hoe vaak ben jij al de Alpe d’Huzes op gereden?

Norbert: ‘Ik ben nu zo’n 8x de Alpe d’Huzes opgereden en wil daar zeker 3 tot 4 beklimmingen aan toevoegen.’

Uit wie bestaat jouw team?

‘Ons team is het team Kanker Helpen Genezen.”Dit jaar doen 13 teamleden actief mee. Een aantal lopen de Alpe d’Huzus op woensdag 5 juni en het grootste aantal zal op 6 juni de Alpe d’Huzes fietsen. 6x omhoog is geen doel an sich. Punt is dat je je met hart en ziel in volle inspanning de berg weet te bedwingen.’

Wie is/zijn jouw steun en toeverlaat?

‘Mijn steun en toeverlaat zijn mijn vrouw Tieneke en dochter Dagmar. Dit jaar zijn Tieneke en ik fysiek aanwezig in Frankrijk en Dagmar staat ons op afstand mentaal bij. We zullen met haar de nodige sfeerimpressies delen.’

Wat is jouw grootste uitdaging deze week?

‘Het begint bij mij met afschalen van het werk. De afgelopen maanden zijn me niet in de koude kleren gaan zitten gezien het werk dat er lag. Mijn knop moet om, maar maak je geen zorgen…die knop gaat om zodra we met de auto onderweg zijn naar de Alpe d’Huez. Onderweg kom je al andere Nederlanders tegen die ook onderweg zijn naar dit evenement. Dat levert mooie momenten en gespreksstof op onderweg. Je weet dan al weer heel snel waarom je deze uitdaging aangaat. Deze ontmoetingen zorgen voor nieuwe verbindingen en vriendschappen.’

Hoe kunnen mensen nog meer doneren?

‘Mensen kunnen doneren via mijn persoonlijke link, maar men kan ook rechtstreeks doneren op het team.’

Wil jij Norbert & zijn team helpen?

Kijk op hun pagina van Alpe ‘d Huzes en sponsor ze op welke manier dan ook!

Kanker helpen genezen

Ik sponsor Norbert

Wij doen als team mee aan Alpe d’HuZes omdat wij geloven dat wij samen kunnen werken aan een wereld waarin je niet meer doodgaat aan kanker, wil jij ons steunen?

Klik dan op deze link. 

Ik sponsor Tieneke

Waarom ik meedoe aan Alpe d’HuZes

Elk jaar, elke maand, elke dag worden mensen geconfronteerd met het nieuws dat ze kanker hebben.

Gelukkig geneest tegenwoordig het merendeel van de mensen die voor het eerst hiermee geconfronteerd worden. Maar wat als je de diagnose een tweede of derde keer krijgt. Genees je dan ook weer?

Ik doe mee omdat we meer onderzoek naar kanker kunnen en moeten doen. Zodat we niemand vroegtijdig meer hoeven te missen.

Zoals een van mijn beste vriendinnen die 2x de diagnose kreeg.

Wil jij mij daarbij steunen? Doneer dan via de link. 

× Hoe kunnen wij jou helpen?