Nieuw: Microsoft 365 Archive

13 februari 2024

Met Microsoft 365 Archive kun je inactieve gegevens veilig bewaren door ze te verplaatsen naar een speciale koude opslaglaag (archief) in SharePoint.

Rendabele opslag voor inactieve Sharepoint sites of verouderde gegevens

Ben je op zoek naar een handige oplossing om inactieve of verouderde gegevens binnen je organisatie te bewaren zonder je zorgen te hoeven maken over hoge kosten of complex beheer? Dan zit je goed met Microsoft 365 Archive!

Met Microsoft 365 Archive kun je inactieve gegevens veilig bewaren door ze te verplaatsen naar een speciale koude opslaglaag (archief) in SharePoint.

Het mooie hiervan is dat alle standaarden voor doorzoekbaarheid, beveiliging en naleving automatisch worden toegepast, en dat ook nog eens tegen veel lagere kosten dan je misschien zou verwachten.

Waarom zou je voor Microsoft 365 Archive kiezen?

Een aantal extra voordelen om je te overtuigen:

Snelheid: Het archiveren van sites, ongeacht hun grootte, gebeurt supersnel, dus je hoeft niet te wachten.

Kostenbesparingen: Je betaalt minder voor opslagverbruik buiten je standaard Microsoft 365-opslaglimiet.

Metagegevens behouden: Wanneer je gegevens opnieuw activeert, blijven alle metagegevens en machtigingen behouden.

Opschoning: Je krijgt een duidelijk onderscheid tussen actieve en inactieve inhoud, waardoor je gemakkelijker de levenscyclus van je site kunt beheren.

Combineren van functies

Samen met de Zoekindex van Microsoft 365 en de functie-set van Microsoft Purview biedt Microsoft 365 Archive een krachtige combinatie voor al je langetermijnbehoeften op het gebied van gegevensbeheer, en dat allemaal voor een prijs die past bij de levenscyclus van je inhoud. Het beheer van Microsoft 365 Archive is eenvoudig en gebeurt in het SharePoint-beheercentrum door globale of SharePoint-beheerders.

De koudere laag

Zodra een site is gearchiveerd, wordt deze naar een speciale koudere laag verplaatst, waardoor hij geen actief opslagquotum meer verbruikt.

In plaats daarvan wordt het opslagverbruik geactiveerd voor Microsoft 365 Archive.

Let wel op: wanneer een site in deze koudere laag staat, is deze niet langer toegankelijk voor anderen binnen de organisatie buiten Microsoft Purview of de zoekfunctie voor beheerders.

Wil je voorbereid zijn voordat je tegen de grenzen van je SharePointopslag aanloopt?

Ontdek vandaag nog de voordelen van Microsoft 365 Archive voor jouw organisatie!

Klinkt dit als de oplossing waar je naar op zoek bent?

Waar wacht je nog op?

× Hoe kunnen wij jou helpen?