MVO – Deventer Stadswandeling

18 oktober 2023

Op dinsdag 17 oktober hebben wij als bedrijf wederom ervaren hoe het is om het verschil te maken, als Solid Partners-team voor een aantal bewoners van @Groote & Voorster van Zorggroep Solis.

MVO Deventer stadswandeling . Een dag met een gouden randje!

Op dinsdag 17 oktober hebben wij als bedrijf wederom ervaren hoe het is om het verschil te maken, als Solid Partners-team voor een aantal bewoners van @Groote & Voorster van Zorggroep Solis. Dit is dan ook een van onze kernwaarden. Wij hebben #genoten! Zo #dierbaar & #dankbaar….

Bedankt voor deze meer-dan-fantastische dag! Esther HoonhorstEllen Ferwerda van Stichting Present DeventerVVV Deventer voor de #stadswandeling #Deventer #Hanzejaar. Bedankt, Herbert VoordesFrancien de FretesIestegar AlladinJan StuijtKevin MulderLaura Pladdet#MVO #whathehanze

Reactie van Stichting Present Deventer

Sommige projecten voelen als een groot cadeau. Voor alle betrokkenen!

Vandaag was er weer zo één.

Medewerkers van Solid Partners wilden graag hun handen uit de mouwen steken en #omzien naar mensen die soms #eenzaam zijn en niet zo makkelijk meer zelfstandig op pad gaan. Daarom hebben ze een aantal deelnemers van de dagbesteding van het @Groote en Voorster van Zorggroep Solis meegenomen voor een #stadswandeling in onze mooie stad #Deventer, onder leiding van een bevlogen gids. En dankzij onze samenwerking met het #Hanzejaar werd die wandeling met gids door hen gesponsord!
Als extraatje de stralende zon en afsluiten met een versnapering in een cafeetje.
Mooier kon dit project niet eindigen vandaag!

Een dag met een gouden randje!
× Hoe kunnen wij jou helpen?