ICT Rijssen-Enter

Solid partners biedt een breed scala aan ICT-diensten op het gebied van Cloud, Modern Workplace, IT Security, Connectivity en Software. ICT is een belangrijk hulpmiddel bij het behalen van je succes als ondernemer. Goed werkende ICT-diensten leiden tot betere en snellere communicatievormen, de productiviteit van je werknemers verbetert en de bedrijfsprocessen worden efficiënt ingericht. Solid Partners zorgt ervoor dat je ICT in Rijssen-Enter goed geregeld is. Wij beschikken over gepassioneerde, proactieve experts die kennis hebben over de nieuwste technologieën. Met onze experts kunnen wij je helpen jouw doelen te realiseren!

Microsoft 365

Transformeer de manier waarop je werkt met Microsoft 365 en Microsoft Teams, wees productief op elke locatie.

Bekijk dienst

Online Telefonie

Cloud telefonie oplossingen voor groot en klein. Inclusief integratie met CRM systemen voor efficient zakendoen.

Bekijk dienst

Vragen? Neem contact met ons op!

Mijn Solid

Solid Partners kijkt samen met je welke ICT-oplossingen het beste passen bij jouw dagelijkse uitdagingen. Als ICT-partner in Zutphen zijn wij pas succesvol als jij succesvol bent. Solid Partners kijkt samen met je naar jouw bedrijfsprocessen. Vanuit dit vertrekpunt gaan we samen op zoek naar ICT-oplossingen die het beste passen bij jouw business en organisatie. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan Online Telefonie-oplossingen die verder gaan dan alleen bellen. Welke toegevoegde waarde haalt jouw organisatie uit telefonie? Leg je de contactmomenten met je klanten vast om je klantbeleving en klanttevredenheid te vergroten? Een koppeling tussen een Online Telefonie-systeem van Solid Partners en jouw CRM-systeem is vaak eenvoudig te realiseren. Maar ook de optie om via videobellen op afstand samen te werken en daarmee reistijd en –kosten te besparen valt onder de mogelijkheden.Wij vinden het belangrijk dat wij transparant te werk gaan. Jij bent degene die in control blijft over jouw ICT-omgeving! De ICT-diensten die je bij ons hebt ondergebracht zijn volledig overzichtelijk. Je hebt 24 uur per dag, 7 dagen in de week toegang tot jouw ICT systemen in Rijssen-Enter. In je portaal heb je toegang tot:

  • Een overzicht van al je meldingen (incidenten, changes en projecten)
  • Een overzicht van je ICT-kosten (inclusief rapportage)
  • Realtime inzicht in al je ICT-diensten
  • Self-service, wat direct gekoppeld is aan je technische platform

Productiviteit en samenwerking in ICT Rijssen-Enter

Je wilt natuurlijk dat de ICT in Rijssen-Enter binnen je bedrijf goed geregeld is. Bij veel bedrijven is dit niet het geval op het gebied van online samenwerking en het online delen van informatie, waardoor er beveiligingsrisico’s ontstaan. Bij veel organisaties is de transformatie naar een digitale werkplek in volle gang of ze beginnen ermee. Bij deze transformatie wordt er gezocht naar platformen en oplossingen om onderlinge samenwerking te faciliteren, zonder dat de bedrijfsvoering in gevaar komt. Solid Partners maakt dit mogelijk. Dit doen wij door je te ondersteunen op een aantal vlakken:

  • Het automatiseren van je werkprocessen
  • Een goede online werkplek op basis van ons Workspace-concept , waarin de applicaties, data en informatie voor de gebruiker online samenkomen
  • Een online samenwerkingsplatform, zoals Microsoft 365, waarbij de tools en middelen gefaciliteerd worden om samen te werken, ook buiten je organisatie.

Hoe gaat dat in de praktijk?

Wij zien in de praktijk vaak dat een organisatie niet weet waar ze moeten beginnen. Veel bedrijven blijven hangen in het oude systeem en willen een verandering, maar weten niet hoe ze dit moeten aanpakken. Solid Partners helpt je graag. Wij beginnen bij het opstellen van een transitie van je ICT in Rijssen-Enter. Daarna werken wij een gefaseerde aanpak uit. Op deze manier kun je jouw business uit blijven voeren en groeien je medewerkers stap voor stap naar een nieuw ICT-model. Je bedrijf wordt op deze manier gefaciliteerd in het uitvoeren van de dagelijkse werkzaamheden.

Go Ahead Eagles
Samenwerken op het veld en erbuiten!
Infense advocaten
Advocaten in aanbestedingsrecht, bouwrecht en gebiedsontwikkeling
Nicovij
Lokaal ondernemen en centraal faciliteren!
Smalbraak
Gewoon goed geregeld!
Transferro
Onze catalogus volledig digitaal
PS Koeltechniek
Totaaloplossingen in koudetechniek
RM Sanitair
Ontwikkelen, produceren en distribueren
Smith Boeser van Grafhorst
Een maatschappelijk betrokken kantoor
State of Football
Zowel het beheer, beveiliging en onderhoud op één plek