ICT Raalte

Ben je als ondernemer op zoek naar een partner voor ICT in Raalte? Solid Partners is dé ICT-afdeling voor MKB-bedrijven, onderwijs- en zorginstellingen. In de praktijk is het als organisatie vaak lastig om de controle te houden over je ICT-processen wanneer die worden uitbesteed. Solid Partners heeft een concept ontwikkeld waarin onze dienstverlening volledig transparant is gemaakt. Geen complexe zaken, maar eenvoud! Daar houden wij van. Wij zorgen ervoor dat je in Raalte bezig kunt zijn met je business, terwijl wij je ICT-systemen monitoren, beheren en onderhouden. Dit doen we vaak vanuit een Cloud-oplossing. Heb je jouw ICT-systemen nog zelf op locatie staan? Ook dan kunnen wij het beheer hierop prima voor je uitvoeren.
 

Microsoft 365

Transformeer de manier waarop je werkt met Microsoft 365 en Microsoft Teams, wees productief op elke locatie.

Bekijk dienst

Online Telefonie

Cloud telefonie oplossingen voor groot en klein. Inclusief integratie met CRM systemen voor efficient zakendoen.

Bekijk dienst

Vragen? Neem contact met ons op!

Wij helpen bij ICT Raalte

Solid Partners biedt als ICT-dienstverlener in Raalte een breed scala aan IT- en Telefonie Cloud-diensten aan ondernemers. Of het nu gaat om Online Telefonie, Microsoft 365, werkplekbeheer of beveiligingsoplossingen, wij nemen je ICT-zorgen uit handen. Onze adviezen starten bij het inventariseren van je business-model en hoe ICT je kan ondersteunen. We zien dat ICT al sinds jaar en dag een opmars maakt in alle beroepsgroepen. ICT zorgt ervoor dat je efficiënter kunt werken, je concurrentiepositie kunt verbeteren en je afzetmarkt kunt vergroten. Daar waar de afzetmarkt vóór ICT veelal in Raalte en omgeving was, is de afzetmarkt middels e-commerce nu vele malen groter. Niet alleen Nederland, maar ook Europa of zelfs de wereld is je nieuwe afzetmarkt geworden. Maar hoe zorg je ervoor dat je eenvoudig bereikbaar bent, 24 uur per dag, 7 dagen per week? Heb je beschikking over een IT-dienstverlener die op alle momenten van de dag de juiste ondersteuning kan leveren? Doordat wij sterk inzetten op selfservice-oplossingen, blijft ICT-ondersteuning van Solid Partners in Raalte ook betaalbaar.

Slimme ICT-oplossingen Raalte

Dankzij ICT kun je niet alleen meer binnen je eigen organisatie in Raalte samenwerken, maar ook met partners (klanten en leveranciers) wereldwijd. Dit behoort door de ontwikkelingen in ICT Raalte nu ook eenvoudig tot de mogelijkheden. ICT-oplossingen in Raalte duur? Nee, met Microsoft Teams wordt samenwerken eenvoudig en zeer betaalbaar. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan video-vergaderen op afstand, het delen van bestanden tijdens een vergadering, minder reistijd en reiskosten en sneller kunnen werken aan de juiste oplossingen. Uiteraard zorgt Solid Partners ervoor dat je medewerkers veilig kunnen werken aan bedrijfsdata. Door de juiste oplossingen toe te passen, wordt je data veilig gesteld tegen potentiële ransomware-aanvallen. Wij zorgen ervoor dat je internetcriminelen een stap voorblijft.

Go Ahead Eagles
Samenwerken op het veld en erbuiten!
Infense advocaten
Advocaten in aanbestedingsrecht, bouwrecht en gebiedsontwikkeling
Nicovij
Lokaal ondernemen en centraal faciliteren!
Smalbraak
Gewoon goed geregeld!
Transferro
Onze catalogus volledig digitaal
PS Koeltechniek
Totaaloplossingen in koudetechniek
RM Sanitair
Ontwikkelen, produceren en distribueren
Smith Boeser van Grafhorst
Een maatschappelijk betrokken kantoor
State of Football
Zowel het beheer, beveiliging en onderhoud op één plek