ICT Lochem

Zoek je als ondernemer een ICT-partner in Lochem die je kan helpen op het gebied van advies, onderhoud, beheer en ondersteuning? Dan ben je bij Solid Partners aan het juiste adres. Sinds jaar en dag helpen wij organisaties de beste ICT-oplossingen en telefonie-integraties het beste aan te sluiten op je processen. ICT is een belangrijk hulpmiddel geworden om efficiënt te werken. Maar welke oplossingen sluiten het beste aan bij de behoefte van je medewerkers? Solid Partners adviseert al jaren vele organisaties op het gebied van ICT in de regio Lochem.

Microsoft 365

Transformeer de manier waarop je werkt met Microsoft 365 en Microsoft Teams, wees productief op elke locatie.

Bekijk dienst

Online Telefonie

Cloud telefonie oplossingen voor groot en klein. Inclusief integratie met CRM systemen voor efficient zakendoen.

Bekijk dienst

Vragen? Neem contact met ons op!

Welke ICT diensten passen bij jouw organisatie?

Solid Partners heeft een concept ontwikkeld op basis van standaard ICT-diensten die eenvoudig op elkaar af te stemmen zijn. Wij zien dit als bouwstenen waarmee we met standaard stenen een ICT-oplossing op maat kunnen bouwen. Door te standaardiseren is het namelijk mogelijk om de kosten onder controle te houden. Je wilt immers wel profiteren van de nieuwste oplossingen, maar ICT in Lochem moet wel betaalbaar blijven.

Via een prijs-per-maandmodel, gebaseerd op het aantal gebruikers, is het ook mogelijk om je ICT eenvoudig te begroten. Bij groei of krimp van de organisatie zul je zien dat je ICT-kosten hierin meebewegen. Via ons klantportaal zorgen wij ervoor dat je een 360 graden view hebt over je ICT-omgeving. Van tickets tot facturen en van diensten tot verbruik en de volledige rapportages hierop. Dit is de werkwijze waarmee Solid Partners de volledige transparantie wil geven over de wijze waarop het ICT-beheer wordt uitgevoerd..

ICT Lochem volledig conform ISO 27001

Uiteraard staat de veiligheid van je data en bestanden boven alles. Niet alleen de continuïteit van je organisatie is van belang, ook de beveiliging van je bedrijfsgegevens en daarmee van jouw medewerkers en relaties. Hoe goed is je data beveiligd? Een veel gehoord verhaal van onze relaties is dat men de data al in de Cloud heeft staan, zoals bijvoorbeeld Microsoft 365 of Dropbox. Maar wordt er dan ook een back-up gemaakt van je data? En wie zorgt voor de dagelijkse controle of die back-up daadwerkelijk geslaagd is? Heb je al eens getest of data ook echt teruggezet kan worden? Wij helpen je graag met een passend advies over de mogelijkheden die beschikbaar zijn. 

Go Ahead Eagles
Samenwerken op het veld en erbuiten!
Infense advocaten
Advocaten in aanbestedingsrecht, bouwrecht en gebiedsontwikkeling
Nicovij
Lokaal ondernemen en centraal faciliteren!
Smalbraak
Gewoon goed geregeld!
Transferro
Onze catalogus volledig digitaal
PS Koeltechniek
Totaaloplossingen in koudetechniek
RM Sanitair
Ontwikkelen, produceren en distribueren
Smith Boeser van Grafhorst
Een maatschappelijk betrokken kantoor
State of Football
Zowel het beheer, beveiliging en onderhoud op één plek
 

Copyright © 2020 - 2021​​​​​​SitemapCookieverklaringPrivacyverklaringAlgemene voorwaarden